Dečja Pesma Evrovizije 2024

Holandija nemam sta da dodam u odnosu na godinu pre i pre i pre

San Blamarino. Mrtva trka sa Kiprom za poslednje mesto. Ne znam zašto su se vraćali uopšte, verovatno su ih namolili organizatori.

San Marino ce biti nazalost verujem poslednji, ali slatke su mi devojcice i njihova pesma mi je i simpaticnija i bolja cak od Holandije i iskrenija..

Ovo sve isto iz godine u godinu, bukvalno im fali nase blamiranje

Ukrajinac odličan, moj favorit za pobedu pored Španije i Portugala.

Ukrajinci nakrali sa svih strana po malo i misle da imaju wow pesmu. Užas. Mada, mora se reći da je nastup možda najkompletniji.

Ne bih voleo da pobedi Ukrajina opet, ali ozbiljan su kandidat za sam vrh pa cak imaju sansu i da pobede, pesma i nastup jesu tipicni evrovizijski, ali mislim da će to i ove godine upalili i tipična pesma melodična pop pesmica cak i generična koja dobro prolazi posebno na JESC, nesto na foru Rusije iz tamo neke 2012 i 2013.godine taj vajb mi je...

Aha, muško je dete, izvinjavam se.

Dve pesme mi se dopale od 14, vo imja oca.

Portugalka jeste malo neubedljivija nego na studijskom snimku, ali definitivno najkompletnija balada.

Definitivno pobednik ovogodišnjeg takmičenja je Portugalija, imala je ocekivano nesigurnosti vokalnih i to čak 2-3 puta, to me i plaši, jer rekoh Gruzijhac je pojeo i scenu i bez greške otpevao pa nismo sigurni da li kod žirija pobedjuje Portugalija, ali pesma je zaista najbolja ove godine tu nema sumnje nikakve.

Irkinja kul, ali ih više volim kad su vile. Realta na Mara i Solas su pesmetine.

Dobro, malo su promenili ploču. Ima šmeka ova pesmica, ok mi je.

Back