Dečja Pesma Evrovizije 2024

Pa pisano je o tome u postovima iznad. 😂

Bilo bi lepo da jednom učestvuju svi EX YU.

JESC je od dobre ideje postalo totalno nebitno natjecanje, štoviše sprdačina. Bolje taj novac utrošiti na kvalitetnu organizaciju NF-a i kasnije na nastup pobjednika.

Ni meni ne deluje ni približno sprdnji. Nekoliko puta je produkcija toliko kidala da je bila na boljem nivou nego velike Evrovizije iz tih isth godina.

JESC je dobar,jer iako 1.9. počinje nova ESC sezona,u principu se ništa ne dešava u septembru i oktobru,i jedino što tada imamo je objava pesama za JESC,u suprotnom, morali bi da čekamo novembar ili decembar da ponovo krene stvar.

Za Srbiju mi drago sto na kratko povukli jel ovo nije vodilo nicemu jedne iste pesme sali rezultati nigde .

Nek pobedi Ukrajina Spanija Portugal Jermenija sa ne dosadna Francuska .

Nije dosadna Francuska, meni bolja ova pesma Francuske cak i miljamaa od pobednicke njihove pre 2 godine..

Voleo bih pobedi Španija,kako bi im se dala šansa da organizuju normalno sledeće godine,bez ovih katastrofalnih poplava. Obožavaju JESC,20 godina čekali da budu domaćini,i onda desila im se ova katastrofa. Isto kao i za ,,veliku" Evroviziju 2020,Holandija čekala preko 40 godina da pobedi i bude domaćin,i onda se desila korona i otkazivanje takmičenja,i zatim su dobili drugu šansu 2021.

Armenia - Leo - Rehearsal - Junior Eurovision 2024​

🇦🇲 Armenia - Leo rehearsing Cosmic Friend at Junior Eurovision 2024

Armenia - First Rehearsal - 10.11.24 01474.webpArmenia - First Rehearsal - 10.11.24 01640.webpArmenia - First Rehearsal - 10.11.24 01607.webpArmenia - First Rehearsal - 10.11.24 01509.webpArmenia - First Rehearsal - 10.11.24 01665.webpArmenia - First Rehearsal - 10.11.24 01596.webp

Back