Dečja Pesma Evrovizije 2025

Kakve su ovo plasticne kese u nastupu Portugala, jel’ peva o ocuvanju zivotne sredine?

Portugalci dovukli najlone ko za pokrivanje nameštaja tokom krečenja. Baš dosadan nastup, i još jedna preozbiljna pesma za Dečju Evroviziju.

Iz nekog razloga me ova portuglaska pesma baš "dira". Iako monotono, sve u vezi pesme i nastupa mi je jednostavno lepo.

Simpatična mi je Španija, jedino je malo iritantno ovo kad se prodere "everything is possible"

Španac tipična Frozen pesmica, nastup je odličan, baš je nekako ubo gde treba. Mislim da će u vrh.

Gruzija fantastičan vokal, preozbiljna pjesma, ali vjerovatno prva kod publike jer su domaćini i najveća je gledanost kod njih

Gruzini baš znaju da se spreme za Dečju Evroviziju. Lep nastup, možda malo dramatičan ali odrađen profesionalno. Očekujem ih još jednom u vrhu.

Jel Gruzija ima neki zakon koji im brani da ovakve pesme salju na veliku evroviziju

Ni najljepši jezik na svijetu, grčki, ne može da spasi ovo. Cijenim trud ove djece ali ovo je najslabije do sad

Opet ce biti izmedju Jermenije i Gruzije, neverovatno kako ove dve zemlje razbijaju na decjoj Evroviziji, a nisu ni blizu tako dobri (Gruzija je ocajna) na pravoj Evroviziji.

Bukvalno ne znam šta može spasiti Kipar od poslednjeg mesta. Ovo je jezivo.

Back