ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Kako bi odbranili It*liju pojedinci ovde lupetaju takve gluposti da mislim da je i njima samima smešno dok pišu.
Ali zato da je neka druga država u pitanju.... Sećam se da je bilo ovde podsmejavanje sa Švedskom jer nisu mogli da nadju arenu za melfest (Ako je to bilo, ne sećam se tačno šta je bilo, imali su neki problem sa organizacijom).

A zašto to sunce ne mogu rastvoriti da stoji u otvorenom položaju i ne zaklanja glavni LED? Zar se nekako ručno to ne može uraditi i samo ga ostaviti u tom položaju
Bukvalno. Ostavili su ga u najgorem mogucem polozaju.

Pa pretpostavljam da je čitavo sunce od tih loših ekrana napravljeno. Najbolja kombinacija je da se vidi više glavni ekran, a da imamo reflektore sa sunca. Mess 😂

Znaci da ga rastave kao npr na ovoj slici, taman bi imali i reflektore, a ekran bi se vise video

To bi mnogo bolje izgledalo, ali opet stvarno ko zna smiju li sami to da pomijeraju, tu su struja i voda, možda je opasno.

Nista oni ne mogu, samo da peku picu
Jasno.

A Ferari, Maserati, Lamborgini, Dukati... sonde za komete, i moji atomski časovnici za satelite se prave sami, pretpostavljam...
Mi u Srbiji smo poslednji koji mogu nekome da tupe za industrijsku (ne)razvijenost...

O Petrovom štenarama da i ne govorim.
Lakše malo sa uvredama na nacionalnom nivou!

Štenara nije moja kovanica. :D

Wiwi Suzana kaže da su ih prvo izbacili iz pres centra, pa su ih vratili i počeli da udaraju čekićem, rade nešto. 😂🤡

Back