ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Sad Australija, pa će verovatno Konstrakta i Izrael zatvara šou. :)

Da se nije pevalo uživo već na francuskom NF pa da razumem, ali zaista neću da sudim o tuđem nastupu i vokalima na osnovu evrovizijskog događaja koji je samo igrom slučaja profesionalno režiran.

Auuuuu, koji mess Konstry. :o Da prvi put vidim ovo bio bih skroz zbunjen.

Aaaaa Konstryyy kidanjeeee!!!! Bukvalno pobeđujemo i Ukrajinu kojoj je obećana pobeda

Na Tviteru odlične reakcije, ali meni je sve bilo jako messy.

Baš je bila dobra fora, držala pažnju, sve vreme čekaš a šta će sad, jer je prilagodila koncertu.

Meni ono bacanje peškira bilo zanimljivo i ono kad je okadila publiku.

U početku je bilo problema sa matricom, ali reakcije su bile brutalne, a ona prezanimljiva. Zamerka na grafiku, previše odudara onaj prevod, ako će tako izgledati i na ESC-u bolje bez ikakvog teksta, ruši ceo koncept.

I za kraj Haleluja sa sve Kalusem i ukrajinskom zastavom razvijenom. O ovome sam danas pisao i pričao @Josipa.

I za kraj Haleluja sa sve Kalusem i ukrajinskom zastavom razvijenom. O ovome sam danas pisao i pričao @Josipa.
Pa ne znam što vas sve toliko ovo pogađa.

Meni baš drago da su uspjeli doći i lijepo je vidjeti podršku u ovakvim trenucima za Ukrajinu.

Mada baš kako sam gledala nastup, ovo definitivno nije pobjednička pjesma lol
A naravno da će posvećenost Ukrajini biti svugdje i na samom esc-u, pa svugdje je sada tako u svijetu, na svakom događaju, ništa čudno.

Da, reakcije na Twitteru su baš dobre, ne samo što je ostavila utisak na one koji su i ranije voleli pesmu, nego pridobila je i nove fanove. Taj utisak je bitan, više nego neke sitnice, da li tekst bio dobro prikazan ili zašto je nastup drugačiji itd.

Onaj tekst nalepljen na pozadinu sa PZE sa sve Arial fontom 💀💀 Ali bitno da je ona iskidala!

Back