ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Mene ovo pomalo iskreno podseća na Latviju sa Anmary - "Beautiful song".. :(
Ali neće tako biti u Torinu, biće sličnije onom iz Beograda..

Isuse Brojčani... 😂 Ne padate vi, nego je Gruzija skočila sa zadnjeg na treće mjesto danas iz nekog razloga

Bas dobre reakcije u areni, mozemo naslutiti nesto slicno i tokom nastupa u Torinu, sjajno!
Jedino onaj font na ekranima, boze sacuvaj...

Hala, arena, Konstry sve te stvari ima 😂
A dobro, koliko god da su se Izraelci iscimali sa organizacijom i scenom i svime, ipak su to generalno seci uši krpi dupe promo nastupi, to s prevodom su garant u poslednjem momentu kao e aj kucaj nešto da ide iza, e jbg ne može da stane na ekran "the artist has to be healthy" kucaj "I have to be healthy" itd, jaka stvar. Jako kul joj je bio nastup svakako.

Ma realno, ti nastupi na koncertima nikad nisu ni bili nešto mnogo relevantno, eventualno vidimo ko zna da peva, a ko ne. 😂 Nekad se neko "zezne" pa pokaže esc koreografiju pre vremena i to je to. Meni je ovo Konstrino večeras bilo messy, ali drago mi je što su reakcije 99% pozitivne.

Al bilo je mrvicu tenzično dok nije krenula matrica, ona sedi i čeka, malo neko zviždi, malo neko viče slava Ukraini, i onda samo neko dreknuo SLAVA KONSTRAKTA, čak mi je zvučalo da je možda Kaluš ili neko od njih 😅

RTS je objavio za teroristički napad u Tel Avivu i napisali su da je ekipa RTS-a koja prati Konstraktu na bezbednom..

Konstrakta odlična, definitivno highlight večeri. Mogla je komotno i da presedi na onom stepeniku s početka, opet bi pokidala :giggle:

Jermenija, Hrvatska i Australija (-drama) odlični. Češka konačno pristojno zvuči 🤗

Back