ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Pa videćemo ...ovako izgleda da se konačno odmaklo od stroge geometrije i pravih uglova.

konačno kružne i sferne forme...već i to je neki napredak..

I dalje izrazito priželjkujem što slučajne što iscenirane nezgode sa bazenčetom i fontanicama

Večerašnje želje su mi River za 🇵🇱, Emma za 🇲🇹, Luma za 🇸🇮 i Mia N./Marko za 🇭🇷. Taman za novi top 5 uz Italiju 😬

Za 🇸🇲 ionako ne znamo pjesme pa ne mogu da komentarišem, a za 🇳🇴 mi je želja prenerealna pa nije ni važno

Moja predviđanja za večeras:

:mt: Aidan
:pl: Ochman
:hr: Mia Negovetić
:si: Luma
:sm: Achille
:no: Subwolfer

Želje:

:si: Lucy Jones
:no: Farida

Ja cu da gledam Doru. Odoh da proverim da li na kablovskoj imam hrt1. xD

Moje želje:

:mt: Emma Muscat
:pl: Daria
:hr: Tia/Marko Bošnjak
:si: Luma/July Jones
:sm: 🤷🏼‍♂️
:no: Subwoolfer

Moje želje za noćas:

:pl: Ochman - River
:no: Elsie Bay - Death Of Us
:hr: Marko Bošnjak - Moli za nas
:mt: Emma Muscat - Out Of Sight
:si: BQL - Maj
:sm: Achille Lauro - Stripper

Prognoze:

:pl: Ochman - River
:no: Subwoolfer - Give That Wolf A Banana
:hr: Mia Negovetić - Forgive Me (Oprosti)
:mt: Aidan - Ritmu
:si: Luma - All In
:sm: neko random

Ako se noćas neko ČUDO desi pa da pobijedi River i Death Of Us, idu mi u top 3 sa Italijom.

Moje zelje:
Poljska - River
Norveska - Death Of Us
Slovenija - Girls Can Do Anything
Hrvatska - Malta - San Marino - nemam favorite.

Dakle prošle subote smo imali veče istočne Evrope (tačnije, baltičko veče plus Ukrajina) a ove subote u ponudi imamo malo Balkana, malo Skandinavije, srce Apenina, srce Mediterana i srce centralne Evrope... :p Za 2 pjesme će ovogodišnji spisak biti bogatiji i upotpunjeniji, valja se pripremiti za večerašnji talasni udar čak 6 pjesama od kojih će 3 takmičiti se u prvom polufinalu a 3 u drugom polufinalu. Inače, od ovih do sada izabranih nijedna mi nema onaj pobjednički vajb sem Italije naravno, naprotiv - veliku većinu ne mogu uopšte zamisliti čak ni u finalu i više su mi za kantu i ostajanje u polufinalu (žalim što Albanija, Bugarska i Moldavija nisu sa nama u grupi lol) no vidjećemo šta će nam ova noć donijeti i da li će mi se dosadašnji utisak malo popraviti!

Moje želje:
Malta: Nicole Azzopardi - Into the fire
Norveška: Subwoolfer - Give that wolf a banana
Poljska: Ochman - River
Slovenija: Luma - All in
Hrvatska: Mia Dimšić - Guilty pleasure

Moje prognoze:
Malta: Aidan - Ritmu
Norveška: Subwoolfer - Give that wolf a banana
Poljska: Ochman - River
Slovenija: Luma - All in
Hrvatska: Marko Bošnjak - Moli za nas

Vičem ništa od finala za sve više država, a sad kapiram moraće da se popuni broj od 10 finalista po polufinalima, toliko je loša sezona da će imati svako šansu da se progura

Svake godine mi se u ovom nekom periodu kad smo na pola čini da svi ispadaju.

Back