ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Evo i kod mene

01 🇫🇮 Cyan Kicks - Hurricane
02 🇷🇸 Angellina - Origami
03 🇺🇦 ROXOLANA - GIRLZZZZ
04 🇷🇸 Konstrakta - In corpore sano
05 🇸🇮 July Jones - Girls Can Do Anything
06 🇺🇦 Wellboy - Nozzy bossy
07 🇲🇹 Nicole - Into the Fire
08 🇷🇸 Zorja - Zorja
09 🇷🇸 Boris Subotić - Vrati mi
10 🇷🇸 Ivona - Znam
11 🇮🇱 Sapir Saban - Breaking My Own Walls
12 🇳🇴 Subwoolfer - Give That Wolf a Banana
13 🇲🇰 Viktor - SUPERMAN
14 🇦🇱 Alban Ramosaj - Theje
15 🇮🇪 Brooke - That's Rich

Španija mi prvo mesto, a nije u top 15 po strimovima jer nešto ne volim da slušam onu studio verziju.

Morat ću i ja provjeriti, obožavam praviti liste. :D Mislim da se ni s jednim od vas ne poklapam pretjerano, možda 3-4 pjesme (ovako napamet govoreći).

Malo sam istraživala ovogodišnje izvođače, najviše me zanimalo koje su godište i ostala sam u šoku koliko sam sama matora. :eek: 'Ladno ću za koju godinu većini izvođača moći biti mama. Evo i sada, Blanco mi (malo nategnuto) može biti sin. :ROFLMAO: Ako gledam isključivo po godinama, u ekipici s kojom bih se družila bile bi Ronela, Monika i Vladana. :LOL::love:

I ja se osjećam prestaro kada vidim Blanca i njemu slične:ROFLMAO: (iako mi sam Blanco doduše izgleda starije)

Zvuči kao još jedno razočarenje u nizu ove godine. Zvuči kao nešto što bi UK poslalo, a to nije dobro.

Ne znam ni odakle su izvukli tu Rosu, cura nikad u životu nije imala nikakav live nastup

Verovatno je u pitanju novo umetničko ime. Srbuk se zove Srbuhi npr.

Isečak mi se sviđa.

Zanima me i Grčka, sutra u 16 objavljuju pesmu.

Prvo polufinale je ubedljivo najgore polufinale ikada. Gore cak i od drugog iz 2018. U finale nece proci samo ko ne bude hteo.

I meni je loše, ali ipak nije gore od tog drugog 2018. 😄

Ja nešto mislim da su sve šanse da smo već čuli pobedničku pesmu ove godine, samo to još ne kapiramo.
Mislim, nek mi neko ukaže ko je to od preostalih desetak pesama koje nam izlaze u naredna 3 dana neki neviđeno iščekivani i tipovani potencijal za pobedu.

Ja nešto mislim da su sve šanse da smo već čuli pobedničku pesmu ove godine, samo to još ne kapiramo.
Mislim, nek mi neko ukaže ko je to od preostalih desetak pesama koje nam izlaze u naredna 3 dana neki neviđeno iščekivani i tipovani potencijal za pobedu.
Brividi duuh

Back