Lignjoslav
Ekspert
Pa da krenem polako i da vidimo sta nam je to Europa ponudila za ovu godinu:
Prvo polufinale
Hmmm, ko bi rekao da ce Albanci poslati tesku komercijalu a la Dhurata Dora ili Loredana Zefi... U pocetku mi privlaci paznju, ali pred kraj mi postane malo monotono.
Coming soon
Generican radijski pesmuljak. Pifff... Nisam nesto preterano odusevljen, mogu da poslusam, ali mogu i da preskocim. Finale i ovaj put klimavo.
Dosadno. Ovo mu dodje kao pauza za wc. Zao mi je Bugari, nema vama finala ove godine.
S obzirom na to koliko je konkurencija bila straobalna, ovo je bio najbolji moguci izbor. E sad, problem je u tome sto je pesma samo fina i nista vise. Finale jako jako upitno.
Dolly Parton? Hehehehehe, sta znam nit smrdi nit mirise. Da li je za finale, ni sam ne znam uopste. Malo hocu, malo necu.
Sigurica. Zicer zicer. Nije lose.
One su mi simpaticne kao pojava. Ali ja sam usred pesme bukvalno odlutao kao u lavirintu. Malo staromodno i monotono.
Ovo je primer kad nakon silnih ispadanja vise ne znas sta ces da saljes, pa sad ajde cisto radi reda da ucestvujemo. Ja jednostavno ne mogu ovakve pesme, skroz su iritantne.
Vidi se uticaj Francusknije iz prosle godine. Nit smrdi nit mirise, ali moze lako da se utopi.
Jel ovo Evrovizija ili Grandovo narodno veselje? Naravno da ce proci u finale, jer ipak to je grupa koja je vec slala bakicu i one sesircine.
Holandjani resili ovaj put da idu na siguricu. Pesma ko pesma, siguran kandidat za finale, samo jos da nastup bude dobar.
What does the fox say? Jos jedan zicer, finale trista posto.
Portugalci kao i uvek u svom fazonu.
Presladunjavo. Dećki su simpaticni i to je to. Nista od finala ni ovaj put. Zalim.
Hmmm... Podeljena misljenja imam. Malo dosadnjikavo, ali ako nastup bude kao Portugal 2021, moze do finala. Za sad dosta klimavo.
Ovo u trendingu? Ljoljcina. Naravno da ce proci u finale, naravno da ce dobiti bodove iz sazaljenja, ali meni ovo NIJE ZA POBEDU NIKAKO.
Zanimljivo, ima potencijala za dobar rezultat.
Mamud mi je i dalje odbojan, ali ova pesma mi je bolja od Novci koju nisam nikad nesto gotivio.
Vala straobalno lose polufinale, gotovo da nema favorita odavde.
Prvo polufinale

Vala straobalno lose polufinale, gotovo da nema favorita odavde.