ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Čini mi se da su naši gotovo uvek bili redovni u Amsterdamu...ali čak i da Konstrakta ne ode, imamo Bokicu 🤩

Da da, i meni pade na pamet da Konstry eventualno svrati još do Amsterdama ili Tel Aviva (bila je Balkanika sećam se na Israel Calling), al pošto se Bokica šalje u Amsterdam, pitanje da li će Konstry igde više, ali slažemo se uglavnom da je to skroz okej i dobra strategija.

U Izraelu su bili svi počev od 2016. Što se mene tiče neka ide na svaki koncert kao Rumun ove godine :LOL: Ovo uglavnom prate fanovi, a Konstraktu će po prvi put većina videti i čuti u drugom pf tako da se svakako ne bi "isprala".

Sve je to deo iskustva koje se većini desi samo jednom, a pritom svi ta druženja i interakcije sa fanovima uvek ističu kao najlepši deo evrovizijske priče (y)

Počeo prenos iz Barselone :)
https://beteve.cat/cultura/directe-barcelona-eurovision-party-sala-apolo-2022/

Da podsetim, učestvuju predstavnici 11 zemalja sa ovogodišnje Evrovizije - Albanija, Crna Gora, Češka Republika, Irska, Letonija, Litvanija, Malta, Norveška, Rumunija, San Marino i Španija.

Pored njih, učestvuju Conchita Wurst (Austrija 2014), Rosa López (Španija 2002), Jamala (Ukrajina 2016), Senhit (San Marino 2011 i 2021), SunStroke Project (Moldavija 2010 i 2017) i Sharonne - učesnica ‘Drag Race España' i Giuseppe Di Bella - plesač koji je nastupao sa Edurne - kao voditelji programa.

Evo sad Vladane, prva nastupa od ovogodišnjih učesnika.

Ljiae4Z.jpg

Zvuk im je čudan, stalno se čuje neki eho.

Vladana kao da je bila u nekom malom grču, inače OK. Bilo bi super da u Torinu pevaju uživo prateći, moćnije je.
Monika kao mlađa Juliette Binoche, preslatka je ☺️

Last edited:
Njih dve su bile ok, Letonci bez veze. Sad Sunstroke Project, Hej Mamaaa :)

Grozni su uživo, ali Sunstroke 2010. je pesmetina.

Dance Reaction GIF by The .GIFYS

Jel bio neko od ovogodišnjih učesnika osim Vladane, Monike i Letonaca do sad? Kasno sam se uključio

Samo njih troje, i sad Irkinja.

E da, nije čak ni toliko loše pevala koliko kao da nije znala gde se nalazi, a nemoguće da ih stalno zeza in-ear gde god se pojave

I Emma je vikala je da ne čuje sebe, Čehinja isto, a lik u fazonu pušta matricu.

Da, a i onaj gitarista iz Letonije ceo prvi refren se nije čuo, mislim ni iz zvučnika.
A dobro ovo su ionako uvek "prijo kako ćemo prijatelju lako ćemo" nastupi gde se vrv nije ni probalo nešto specijalno pre, a posebno kod Španaca kontam 😁

Ja kontam da su Ćanelu pred kraj ostavili, al videćemo.

Kad se setim kako je valjda Katerine Duska imala neki fejl na jednom od tih koncerata, pa sutradan usplahireni Grci pisali ispod svakog videa nešto tipa nooo pls she was sick on antibiotics...pls don't say she can't sing!!!1 :ROFLMAO:

Back