Doctor Who
Ekspert
Mada i danas se ponekad igram sa tim starijim godinama 

Istina, evo ja prvi stalno trubim kako mi je pesma jedva prosek i ekstremno neinteresantna, ali Monika mi je ikonetina ovih partija i obožavam njen vajb na sceni. I utoliko mi je draža Litvanija od drugih koji su mi tu negde u tom nivou s pesmom a nemaju tako interesantnog izvođača.Inace Monika je jedna od retkih koji su bili na svi partijima. Koliko je svojim nastupima podigla sanse za finale. Citao sam cak da mnogi ne vole pesmu, ali da obozavaju nju, a i to je bitno, jer sve se gleda.
Ja kod Svajcarske vidim sindrom Portugala 2021. tako da definitivno nisu za otpisivanje.Švajcarac je veoma dobar uživo, tako da ne bi me čudilo da dobije solidne poene bar od žirija.
Doslovno sad htedoh reći da je i meni ovo muška Viktorija. I onda mi nemoguće da ona bude onoliko precenjena pre samog Roterdama, a sad kao ovaj Marius potcenjen. Mislim, mene oba entrija jako smaraju lol, ali ako je ona mogla da bude 11. može i on da bude 15. bar, što će reći da uđe u finale svakako. Jedino može eventualno da nagrabusi od previše balada ove godine.Muška Viktorija bi mogla i da iznenadi plasmanom.
Je l' postoji neki razlog za to izuvanje, nisam uspeo da nađem nijedno iole razumno objašnjenje?Ma samo neka opere noge i neka ne skida cipele i čarape na sred scene.
Odlične su bile i one i Rayden. Kakve propuštene šanse Španaca (po milioniti put)Miljenice španske publike i "Terra" na ESC koncertu u Madridu. Mnogo interesantnije od Ćanele.
Zaboravio je lekiće da popije rekao bih.Je l' postoji neki razlog za to izuvanje, nisam uspeo da nađem nijedno iole razumno objašnjenje?