ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Negdje sam nedavno pročitao da su Talibani zabranili korištenje TikToka jer zaglupljuje 😅
Valjda je to jedina stvar u čemu se slažem sa njima, mada ja bi još i ukinuo twitter 😊

Ahaha i ja sam ta osoba koja je re-otvorila tiktok samo zbog proba, meni je to bilo zanimljivo dok je bilo musical.ly, da radim lip synch videos. Kasnije postaje tiktok i svet je u fazonu wow, a meni već isfurano.

Ma ja bi klincima zabranio, jebeš nas odraslije malo, kao poanta je bila da tiktok zaglupljuje omladinu zato su je tamo zabranili, a realno to i jest tako

Kad već neko pomenu Kazahstan, mislim da postoji velika šansa da oni debituju uskoro, pošto Rusija i Belorusija teško da će se u skorije vreme vratiti u članstvo EBU-a

Kad već neko pomenu Kazahstan, mislim da postoji velika šansa da oni debituju uskoro, pošto Rusija i Belorusija teško da će se u skorije vreme vratiti u članstvo EBU-a
Iz EBU rekli pre par meseci da u narednim godinama ne planiraju da prosiruju broj zemalja ucesnica (tj bez novih debitanata), mislim da je to Jon Ola Sand izjavio

Iz EBU rekli pre par meseci da u narednim godinama ne planiraju da prosiruju broj zemalja ucesnica (tj bez novih debitanata), mislim da je to Jon Ola Sand izjavio
Ali tada su valjda još uvek Rusija i Belorusija bili članovi. Izlaskom Rusije iz članstva EBU je izgubio ogromno tržište i gomilu novca, i prilično sam siguran da će ići da to nadoknade vrlo brzo

Ne bi me čudilo da kazersko čepljenje EBU-u napokon urodi plodom.

Kako volim ovaj mix KZ i AZ, Kazeri. :D

Ja već mjesec dana slažem i nikako da složim 😢

Vrlo dobra godina ispade nakraju, i baš sa velikim iščekivanjem dočekujem ovaj esc, hype is real 🤩

2022>>>>2021

Koliko odličnih pjesama ove godine, jako jako smanjen kič, bravo

I ono što mi je top jeste koliko je žanrovski raznovrsna godina, a ne onako milion bopova i milion balada i to je to

Pa da, sad imamo tri bopa, nekoliko "Evropljani tripuju kantri i američki folk" situacija, i milion balada 😅

Pa istina, žanrovski i stilski je kao raznovrsnije.

Ja sam prošle godine imao više pojedinačnih pesama za kojima sam baš ludeo, a ove godine mi je veći broj pesama onako kul i da mi se umerenije sviđa, kao bolja mi je proširena plejlista takoreći.
Tako da kul su mi i 2021 i 2022 svaka na svoj način. Samo mislim da je previše balada sad, ali dobro, to sam ja koji ne pada nešto na balade ni inače ovako, u smislu teže mi se ono baš baš svide.

Ko voli bopove, losa godina za njega
Ko voli balade i alternativu, odlicna godina za njega
Tako se zalomilo ovog puta

Back