ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Izašle kvote u Meridijanu za prolazak u finale i pobednike polufinala

EhsFMzn.jpg

1cWj5V8.jpg

Ono sto je mozda jedino vredno pokusati sa kladjenjem na polufinala i gde je dobra kvota, je prolazak Hrvatske u finale.

Postoji li još neki dobar savet osim prolaska HR? Kladio bih se.

Nije ni na Litvu loša kvota, dodaš još Estoniju na listić, pretpostavljam da može tako 2 "para"(nez nikad se nisam kladio na esc), uplatiš 1000 dinara, dobiješ 2000 dinara i doviđenja

Pre nisu mogle da se sabiraju kvote, ne znam da li je nešto promenjeno.

Prolazak Gruzije u finale takođe primamljiv.

Kada je više parova, onda ide nešto kombinovano, nije kao kad se kladiš na fudbal pa da se množi, tako da ja uglavnom uplatim na samo jednu opciju. Ok je i da se uloži nešto veća suma na nekog relativno sigurnog finalistu, pa dobitak bude sličan ili možda i veći nego da uložite malo na nekog ko ima male šanse. Svakako možete i sačekati prve probe, tad će se saznati bar nešto, da li je neko spremio iznenađenje u nadi da kladionice neće to brzo detektovati i smanjiti kvote.

Last edited:
Šta bi na kraju za te probe, jel će odmah sutra da ih izbace na tiktok ili čekamo duže?

Tradicija od 2012. da gledam probe koju bih vrlo rado prekinuo, ali ne mogu da im odolim, jer hocu da znam sta da ocekujem od ucesnika...

Albanija - vokalno znamo da će sve biti na mestu, stage će biti mračan, ne očekujem neku ludilo koreografiju, ali ključ će biti njena energija. Biće highlight polufinala i bez problema prolazi. Jel' se zna da li će imati neku pirotehniku?
Letonija - ne očekujem nikakav pomak od nacionalnog finala
Litvanija - jednostavno, ali još efektnije od nacionalnog finala, baš imam dobar osećaj u vezi nje
Švajcarska - jednostavno, sa nekim porukama na LED ekranima
Slovenija - ne očekujem ništa wow
Ukrajina - očekujem pomak od nacionalnog izbora, mnogo je ono bilo mračno i mala je bila scena, mislim da će biti mnogo bolje
Bugarska - Mislim da će popraviti utisak, jer live ne zvuče loše, ali ništa drastično
Holandija - ovde očekujem nešto huge, tipa jednostavno, a wow
Moldavija - Ako imaju voz, očekujem full fun, igranje, skakanje

Jedva čekam probe, pa pišem stage predictions da mi prođe vreme lol

Ja bih Bogami za Bugarsku i Island da će proći u finale, pa kud puklo.. :D :)

I ja razmišljam za Bugarsku da roknem nešto sitno tipa 200 dinara pa šta bude

• Like
Reactions: Mrm
Back