ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Dobro, možda su i sami kontali da će na prvim probama da se obelodani sav haos i nedostaci, pa su zato koliko su mogli sasekli varijantu da te prve probe izbijaju po internetima masovnije i u dužem trajanju. Verujem tj. nadam se da će popraviti bar nešto od problema za naredne probe.

Nek im neko pošalje broj nekog dobrog električara da popravi to

Italian Nonna GIF by CTV Comedy Channel

Ponovo haotična organizacija u Italiji kao 1991,tu se jasno se vidi da je ESC njima potpuno marginalna stvar u odnosu na Sanremo.

Ko hoce da ucestvuje u glasanju, neka pogleda temu Evrovizijski studio, slican koncept glasanja za probe kao i 2019. 😀

Nisam znao da imaju isti, ili bar sličan covid protokol kao i u Roterdamu: testiraju delegacije na ulazu svaki treći dan, maske su obavezne osim na sceni, LoT ili snimak probe tj. polufinala idu umesto nastupa u zavisnosti kad se neko/ukoliko se zarazi. Mislim, ok mi je to i sasvim očekivano, ali nekako unosi nervozu i stalni je podsetnik da još uvek nismo završili sa pandemijom.

Navodno (Ne znam da li je istina, pročitah na twitteru), voda na sceni je pokvarila sunce tako da će vodu skloniti i popraviti sunce i moguće da će taj bazen kad sklone vodu pokriti led ekranima. Nadam se da je istina jer stvarno ne mogu da gledam ovu crnu rupu.

Back