ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Necu da gledam probe sutra. Jednostavno ne mogu koliko sve odvratno izgleda.

Znaci ovoliki propust i ovoliku blamazu nisam ocekivao od Italijana. 1991. im i oprastam donekle, ali ovo sad sto je mnogo, mnogo je.

Sutra verovatno idemo u top 10, videcete skok od sledeceg cetvrtka do subote kako ce da bude :D
Inace ja jos da zavrsim nocas smenu i na godisnjem, ovih par dana i sl nedelje..

Teska blamaza Italijana, ova organizacija ce definitivno uci u istoriju.

Koliko sam prosle godine bio sretan zbog pobede Maneskina, toliko sad zalim sto su dobili organizaciju.

I ok cak i da se desio taj propust ali da bar nekako rade na tome da izglade situaciju, da se izvine delegacijama koje se mesecima spremaju za ovo, nego doslovno ih zabole s oprostenjem. Mi smo uprskali a vi se snalazite.

Neki mozda ne bi primetili na prvu da nesto sa scenom nije u redu (da im se ne skrene paznja) ali to svakako ne umanjuje cinjenicu da sve skupa izgleda...u najmanju ruku tuzno.

Necu da gledam probe sutra. Jednostavno ne mogu koliko sve odvratno izgleda.

Znaci ovoliki propust i ovoliku blamazu nisam ocekivao od Italijana. 1991. im i oprastam donekle, ali ovo sad sto je mnogo, mnogo je.
Znaci ovo. Ne mogu da Vam opisem kolika je ovo blamcina na milion nivoa samo takva. Brate kad odaberes onakav, u malu ruku receno, ambiciozni dizajn sa kinetickim suncem onda baćo moj nema price bre - angazuju se tehnicari i tehnolozi iz Japana/Kine/Singapura/(unesi tehnoloski jaku drzavu po izboru) i plati im se ako treba Sv. Petra kajgana da radi k'o podmazano kad dodje vreme.

Ovako se samo Italija blamira 2. put u svojoj 3-godisnjoj istoriji organizatora, a to je toliko blasfemicno za takvu muzikalnu drzavu da nema reci + reka Po i Tibar zajedno da ih operu.

Svi su se smejali sto su Ukrajinci dozvolili da im bina i dosta segmenata organizacije u 2017 odrade Svedjani da je esc 2017 maltene bio "Powered by Sweden(tm)". Ali bar je sve proteklo pod konac i bina je top radila sa onim "pcelinjim sacem" gore koje nije bilo neka topla voda, ali bar je scena imala neki as sa sobom.

N e u k u s n o. D n o.

Oni namerno sve ovo rade da bi u lajv prenosu svima začepili usta! Uh kad krene 10og sunce da se vrti kao čigra!
kevin-the-office.gif

Konjski rep moje mezimice Ronele Hajati energičniji i kinetičniji od sunca.

Bas se zapitam ovih dana kako je dizajnerki Franceski i njenoj dizajnerskoj firmi. Ovaj 33% uspeh im nikako nece biti dobra referenca za portfolio. Mukica.

Back