Ovi nisu normalni majke mi, ali ajde sto nisu normalni, nego su i bezobrazni.
Dobro gostovanje i dobar prilog..Prilog iz Beogradske hronike i gostovanje Vladimira iz našeg OGAE-a možete pogledati na našem Instagram nalogu
https://www.instagram.com/p/CdOVl1GqcOI/
Tačno. A ne znam da li je luđe to što uopšte "novinari" išta ocenjuju, ili to što ocenjuju probe, pošto je Kornelijina bila haos i raspad, svaka čast onda na ocenjivanju lol. Kapiram da nije bilo do nje i kapiram da je jedna od mezimica ove godine, ali to onda nije legitimno ocenjivanje tehničke probe nego fangirling. A čak i da ocenjuju samu pesmu i nastup, opet... ajde u to da ne ulazim po stoti put.Ali ljudi, novinari ocenjuju probe. Ne pesmu, ne nastup. P r o b e.
Pa baš zato je to glasanje i nešto najnebitnije što se dešava tokom priprema za ESCTačno. A ne znam da li je luđe to što uopšte "novinari" išta ocenjuju, ili to što ocenjuju probe, pošto je Kornelijina bila haos i raspad, svaka čast onda na ocenjivanju lol. Kapiram da nije bilo do nje i kapiram da je jedna od mezimica ove godine, ali to onda nije legitimno ocenjivanje tehničke probe nego fangirling. A čak i da ocenjuju samu pesmu i nastup, opet... ajde u to da ne ulazim po stoti put.