ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Ne znam u kojoj temi na forumu da postavim ovo pitanje, tako da se izvinjavam ako sam pogresio. :)

Da li neko zna gde bih mogao da nadjem kartu za Final Jury Show? Vidim da je zvanicno sve rasprodato, kakve su sanse da pronadjem neku kartu od nekoga kome ne treba? Ako neko ima iskustva s ovim, bio bih zahvalan ako bi mi poslao poruku. :)

Ne znam u kojoj temi na forumu da postavim ovo pitanje, tako da se izvinjavam ako sam pogresio. :)

Da li neko zna gde bih mogao da nadjem kartu za Final Jury Show? Vidim da je zvanicno sve rasprodato, kakve su sanse da pronadjem neku kartu od nekoga kome ne treba? Ako neko ima iskustva s ovim, bio bih zahvalan ako bi mi poslao poruku. :)
Zvanični sajt za preprodaju karata je https://www.fansale.it/fansale/tickets/pop-amp-rock/eurovision-song-contest/459768#3090118. Na njemu oni koji su kupili mogu da prodaju po originalnoj ceni, možeš da pratiš tu ako se nešto pojavi, mada sumnjam. Možda bolje da pogledaš neke brojnije strane fejs ESC grupe, pre svega od OGAE klubova sa zapada, možda ima neko kome je nešto iskrslo pa hoće da proda.

Hvala na linku, praticu. Vidim da su sada samo polufinala dostupna, a ja stizem u petak. :(

Da prokomentarišem i probe ''Velike petorke'' od danas...
Italijani su podbacili vokalno i to je činjenica a najčešći razlog koji se navodi u komentarima fanova po mrežama jeste to što su ''istrošili'' glas na koncertima koje su imali bukvalno sve do juče, pa hajde da im povjerujem, inače stejdžing je cool... Njemac će izgleda imati basic nastup koncipiran po onom sa nacionalnog izbora, Sam mi zvuči najbolje od svih današnjih finalista a Britanci su se očigledno najviše potrudili oko vizualizacije scene, za mene su pobjednici današnjih proba, svaka čast! :)
Francuzi ništa novo i neuobičajeno nisu prezentovali od onog sa izbora što sam donekle i očekivao, a i Ćanel će nam pružiti sličan performans poput onog sa španske selekcije uz nešto drugačiji stajling.

Daaa, prošla godina je bila specifična, jer većinu pesama nismo čuli live, ni videli performanse, pa je posle proba bilo turbulentno. Sada smo imali mnoga nacionalna finala, pa su i kladionice bile realnije. Čekamo reakcije publike sada, i guess.

Pa na primer Canel, Kornelija, Mahmud i Blanko imaju slicne nastupe sa NF 😃

Zbog toga iznenađenje bude neko ko je izbacio samo music video, kao Eleni 2018. Chanel je dosta upgradovala performans tho, i vokalno i instrumental i koreografiju i efekte.

Vise bih rekao da je dodala neke sitne ali kvalitetne detalje :)
Ali eto, UK i Poljska su prezentovale nove nastupe, iako su izvodili vise puta uzivo, ovo je drugacije definitivno, a tu je i Grcka.

A inace, bas zato za Srbiju mislim da, ako bude rasta, bice tek posle polufinala, ako svetski mediji pocnu da bruje o zeni koja pere ruke hahahaha

Malo sam se igrao sa euroscoreboard aplikacijom pa napravio prognozu za polufinala tačno po poenima, pa da vidimo koliko će se pogoditi :D

ŽIRI PRVO POLUFINALE
ziri prvo pf.webp

PUBLIKA PRVO POLUFINALE
tele prvo polufinale.webp

UKUPNO

1652005973818.webp

Back