ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Počela žiri proba :)
 
Zato Joksimović nije pobedio 2004. godine :LOL:
Sačekali da se lepo raspadnemo, pa smo pobedili...
A, ovo "opet da se bakće sa državom u raspadu" odnosi se na Jugoslaviju 1990? :ROFLMAO:
A i taj naš raspad 2006. opet prošao u znaku Evrovizije između ostalog, svi se i dan danas sećaju onog čuvenog "Hoćemo Flamingose!"
 
Serbia ?? Support Russia in the war against ukraine ? Who the hell is voting for these losers ? Every time I see Serbia stans it makes me cringe. Like how can you support these terror ists

Mora da je mnogo naporno biti u glavi osobe koje je ovoliko intenzivna po pitanju ovakvih tema :(
 
Veliki aplauz za Chanel na defileu učesnika na početku šoua. Baš sunce smara, ne vide se lepo efekti sa zastavama od te "rupe".
 
Malo duža pauza ide između Jermenije i Italije. A pre Jermenija kraća, da bi postavili njenu sobu na binu.
 
Očekivano bučna reakcija Italijana na svoju pesmu. Skroz promenili outfit, Blanco nosi crni kostim, pokrio se od glave do pete u crno sa šljokicama, a Mahmood crne pantalone, a gore neku crno-belu bluzu sa cvetnim motivima bez rukava.
 
Ogromna galama ide za Chanel, mada i dosta Španaca u dvorani. Lepo je bilo.
 
Večeras će umesto Maneskina u revijalnom delu nastupiti zamenski "stand-in" izvođači.
 
Može li Benidorm da bude grad domaćin 2023 ako Chanel pobedi,i da se ESC 2023 održi u istoj onoj areni gde je bio Benidorm fest i gde je Chanel odabrana u januaru ove godine?
 
Sumnjam, Benidorm je skroz levo penzionersko letovalište, pre bi Španija odabrala ako ne Madrid, onda Valensiju, Barselonu, Bilbao, Sevilju ili tako neki veći svoj grad.
 
Ma bez Madrida neću ni da diskutujem. Po mogućstvu, dvorana Caja Magica, pošto moćno zvuči...
 
Dvorana ne ispunjava uslov od minimum 10.000 mesta za gledaoce. Aerodrom je u blizini, tako da to imaju. Ne znam jel imaju dovoljno soba (1 ili 2 hiljade u neposrednoj blizini).
 
Fulio sam samo jednu državu koju sam naveo u svojoj predikciji kao finalistu a koja je zapravo ispala - zamijenio sam Kipar za Belgiju dok sam ostale sve pogodio...
Rekao bih da je žiri progurao Belgiju drugu godinu za redom u finale i to ovaj put apsolutno nezasluženo i sa gorom pjesmom, onaj lik mi je totalno suvišan u finalu iako mi je sama pjesma ''neloša'' zbog retro primjesa... Po meni je bilo bolje da su pustili Vladanu, meni se baš svidio njen nastup i vizuelno je sinoć baš zablistala a napokon se sastavila i vokalno, osjetio sam njenu emociju i od svih otpalih noćas nje mi je najviše žao jer su se Crnogorci vidljivo potrudili oko svega nakon dugo godina i nisu se vodili onime da je važno samo učestvovati kao minulih godina. :sneaky:
Nisu baš morali da prođu ni Azer ni Rumun, od ovog prvog stvar mi je jedna od najbezveznijih ove godine i koliko god pokušavao da je doživim - ne uspijeva mi, za Rumuna sam u fazonu hajde ako je baš morao i on upasti pa da i oni malo vide finale najzad (plus je profitirao na konto Izraelca jer je bio iole podnošljiv), mada sam svakako više bio za Brooky ali realno je bilo da nema skoro nikakve šanse.
Izrael, Kipar i Malta - ova godina Mediteranu očigledno i nije nešto naklonjena, moralo je doći i do pucanja njihovog uvezanog finalnog niza nakon 7 godina i to sa ''tankim'' pjesmama, ukoliko je Mađarska nakon 8 uzastopnih kvalifikacija sa dosta boljom pjesmom ispala onda su mogli i oni (zanimljivo je da su italofone zemlje - Malta i San Marino ispušile a takoreći, nastupali su kod kuće).
Za Kipar mogu reći da je izgledala kao sladak paketić na sceni ali pjesma je ravna linija pa otud fail, kapiram da je kao i Ronela prve večeri i Andromache juče bila prva ispod crte.
 
Javljaju mi iz Torina: Totalno ludilo posle Ćane
 
Sramota me je da priznam, ali sutra u finalu će mi malo nedostajati Ronela. Prosto fali takva neka pesma
 
Back
Top