ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Lepo je videti Rusiju ponovo u zuto na mapi. Samo sto nama to nista ne znaci...

Podrzavam EBU samo zbog tog jer su bili s nama u pfu. Vise sanse za Miju. S druge strane, sta je s Izraelom bilo negdje prije kad su rokali Palestinu. Nista. Eto govnastog NATOa i EU.

Lepo je videti Rusiju ponovo u zuto na mapi. Samo sto nama to nista ne znaci...
mene bi bilo sramota da ovo napišem....
ne to nije uopšte lepo videti za bilo koga.
A što je sitacija takva kakva je, nije bilo ni za očekivati .Rusija se nije ni kanila takmičiteiove godine, to smo i znali .I to jejedino realno.
Mož misliti.. EBU izbacio nekog ...sa naknadom pameti .... MUKICE.

A sad očekujemo povlačenje UKR sa esca.... ali mimo volje EBU-a .... :ROFLMAO:
zbilja koju će zemlju sada predstvaljati to niko ne zna..ovu koja je bila do neki dan neće sigurno.

Tako da nam CRO konačno prođe u finale gde ima samo 16 zemalja.... :ROFLMAO:

Last edited:
To sam naveo jer kao neko ko voli da se igra sa mapama, Rusija je konstantno bila zelena na mapi i retko se desava da je vidimo u drugoj boji: 2018. u crveno i evo 2017. i 2022. u zuto.

Rusija je diskvalifikovana sa ESC 2022 u Torinu,a Do Svidaniya sa Rumunskog izbora sada je dobila puni smisao,slažete li se sa mnom?

mene bi bilo sramota da ovo napišem....
ne to nije uopšte lepo videti za bilo koga.
A što je sitacija takva kakva je, nije bilo ni za očekivati .Rusija se nije ni kanila takmičiteiove godine, to smo i znali .I to jejedino realno.
Mož misliti.. EBU izbacio nekog ...sa naknadom pameti .... MUKICE.

A sad očekujemo povlačenje UKR sa esca.... ali mimo volje EBU-a .... :ROFLMAO:
zbilja koju će zemlju sada predstvaljati to niko ne zna..ovu koja je bila do neki dan neće sigurno.

Tako da nam CRO konačno prođe u finale gde ima samo 16 zemalja.... :ROFLMAO:
Ksenofob koji prati ESC, zanimljivo
Ne verujes ocima dok ne vidis

večiti dupli standardi. i pričamo o nekoj pravdi.
nema pravde. tačka. i dokle god se površno i crno belo gleda na događaje biće nepravde. žao mi je rusije, a još više ukrajine. bratski narod. a zapad je jedna fujčina. masteri duplih standarda.

Ako ne gledamo i ne slušamo Ruse, definitivno nam ne trebaju ni Ukrajinci. Ali neko mora da se predstavi kao žrtva, a neko kao agresor, čak i kroz muzičko takmičenje. Fuj.

Svakako, ali ja govorim u kontekstu muzičkog takmičenja, koje bi po svojoj prirodi trebalo da bude potpuno apolitično, ako me razumeš.

Podržavam, mislim da bi za same Ruse u ovakvoj situaciji bilo i više nego neprijatno da nastupe, verujem da bi doživeli goru sudbinu od bliznakinja i Poline, jer je sada i situacija znatno gora. Sa druge strane, neshvatljivo mi je i da Ukrajinci idu na ESC dok im je u državi rasulo i haos. Najpametnija odluka bila bi da su se povukli nakon Alinine diskvalifikacije. U svakom slučaju ovo najviše pogađa običan narod sa obe strane, za koji sam uveren da je bar 90 % protiv rata.

Sklanjanje Rusije mi je dobro zato sto predstavnik ne bi bio predstavnik ruskog naroda vec politike, odnosno ne bi odabrali nikog "nepodobnog"

Svakako bi bilo potpuno bizarno da se pojave i još ako bi pevali o nekom miru u svetu... Lol

Back