Da se pohvalim - ušlo mi je čak 8 ličnih finalista u forumski top 10, izvan njega su mi ostale Češka koja zamalo da upadne (10 bodova) i Portugal (2 boda).

Drago mi je što je Estonija (pomalo neočekivano) završila ovako visoko (moja 7-ica), mislio sam da će ubosti tipa neko 15. mjesto i zapravo mi je Stefan najveće rezultatsko iznenađenje jer nisam nešto primijetio da mu je pjesma pretjerano voljena na forumu (izuzev nas par kojima je od početka u vrhu).
Za Francusku sam npr. znao da nas ovdje ima podosta koji je obožavamo ali je i nisam baš očekivao u top 3 a naročito ne ispred Italije i Španije, Italiju sam barem za 5 najboljih prognozirao pa mi je ovaj njihov plasman nešto nizak, Holandija mi je iznenađujući vicešampion iako nemam ništa protiv (gotivna mi je stvar bez obzira što sam je finalu ostavio bez glasova), Švedsku i Španiju sam vidio na ovim pozicijama otprilike a samo je bilo pitanje koja će više od koje pokupiti poena. Kipar i Norveška odlično prošli, jedino su mi Austrija i Grčka nekako prenisko...
Sa druge strane nisam se nadao da će Finska dogurati čak do 13. mjesta, dok me recimo čudi što je Hrvatska završila kao posljednja, siguran sam bio da će ta neslavna titula pripasti Njemačkoj ili eventualno Azerbejdžanu, Crna Gora je isto mogla malo više biti plasirana u ukupnom zbiru no kako god...
Sve pohvale @Milošu na trudu po pitanju prezentacije poena i izradi detaljnog scoreboard-a za polufinala i finala!