Petar
Ekspert
Pa ti kao Majsta stavi Srbiju na prvo mesto svake godine, lagano.Ja ne mogu da rangiram Srbiju nikad jer nasu pesmu uvek poslusan 17 miliona puta lol
Pa ti kao Majsta stavi Srbiju na prvo mesto svake godine, lagano.Ja ne mogu da rangiram Srbiju nikad jer nasu pesmu uvek poslusan 17 miliona puta lol
Da.A sta radite sa tim topovima? Cuvate pa kao gledate gde vam je Rumunija bila 2009-e?
Upravo.A sta radite sa tim topovima? Cuvate pa kao gledate gde vam je Rumunija bila 2009-e?
Nastup je ključ/ X faktor pobede za Švedsku, a znamo da neće moći da rekreiraju nastup zbog pravila. Bilo kakva alternativa koju smisle, koliko god bila dobra, neće biti kao nastup na Melodifestivalenu.Kako sad Lorin neće pobediti?
Mogu naravno, ali sam 99% siguran da ne može da izgleda bolje nego što već izgleda. Radili su mesecima na ovom nastupu i zaista se vidi…Sa druge strane, imaće mesec i po dana maks da spreme nešto sasvim drugo.Ne znamo, samo se nagađa. Mogu da smisle i nešto drugo podjednako fascinatno ili spremiti holograme.