ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Znaci blago meni sto kad preslusavam pesme, slusam sve, cak i one koje mi se uopste ne dopadaju?

Ja sam rekao, slusam ih vise puta kako bih ih znao kad dodje prenos, CAK in one koje ne volim uopste. Jer ne volim nijednog zvanicnog ucesnika da izostavljam.

Znaci blago meni sto kad preslusavam pesme, slusam sve, cak i one koje mi se uopste ne dopadaju?

Ja sam rekao, slusam ih vise puta kako bih ih znao kad dodje prenos, CAK in one koje ne volim uopste. Jer ne volim nijednog zvanicnog ucesnika da izostavljam.
To je pošteno i zaista čak i za divljenje da imaš snage utrošiti 3 minuta u neku numeru o kojoj mislis sve najgore,kako imaš živaca za to da do kraja pesme izdržiš??'

Pa kad sam zakleti fan ESCa. Evo da se setim pesama koje sam tesko podnosio od 2015 kako redovno preslusavam a slusao sam ih aktivno:

2015: :md: :dk:
2016: :gr: :sm:
2017: :ie: :hr: :lt:
2018: :mt: :ro: :sm:
2019: :me: :by: :at:
2021: :au: :at: :dk: :ge:
2022: :lv: :il: :ie:
2023: :il: :al: :lt:

Da li je OGAE Serbia forum još uvijek s nama u sobi? Jer iz posta u post i iz teme u temu više liči na ana.rs.

Šta vam je? 💀
Pa nema nam tebe Marence malo više, pa otišli na raspust... 🤭

Pa kad sam zakleti fan ESCa. Evo da se setim pesama koje sam tesko podnosio od 2015 kako redovno preslusavam a slusao sam ih aktivno:

2015: :md: :dk:
2016: :gr: :sm:
2017: :ie: :hr: :lt:
2018: :mt: :ro: :sm:
2019: :me: :by: :at:
2021: :au: :at: :dk: :ge:
2022: :lv: :il: :ie:
2023: :il: :al: :lt:

Fusedmarc 😍 moj pobednik 2017! 🤩
Hajde sad malo da polemišemo o Fusedmarc, to mi je večna želja, da se raspravlja o Fusedmarc na ovoj temi.. Ali nećete vi to meni udovoljiti, znam.. 🥺😭

Može, ajmo raspravljat, evo ja ću počet, pjesma je očajna, bila i ostala

Okay, nećemo, OBUSTAVI!!! 😭
Moje ❤️ to neće podneti... Ne vredi.. 💔

Da li je OGAE Serbia forum još uvijek s nama u sobi? Jer iz posta u post i iz teme u temu više liči na ana.rs.

Šta vam je? 💀
Ova pogrešna upotreba fore s nama u sobi je moj kraj. 😂😂😂

Meni je pesma bila iskreno bez veze, ali da se Mrm ne bi ljutio evo udovoljiću mu: PESMA JE SUPER I GENIJALNA I OBOŽAVAM JE!

Ova tema trenutno:

fusedmarc-rain-of-revolution.gif

fusedmarc-rain-of-revolution.gif

zCKZbO.gif

Ja sam smiren potpuno, samo ne volim dvostruke aršine i ne volim kada mi neko glumi tu nešto i previše mi pametuje i govori kako sam ja ili moji komentari potpuno irelevantni, samo kada je on relevantan.
Zaista me pojedini likovi podsećaju na ovom forumu na dragog nam preCednika, kada glume neko ludilo, prolupavaju se i diskredituju tudje mišljenje zato što im se ne dopada.
Na primer nazivaju pesme smećem, govore kako gase profil ako neko završi u top 10 i kao haha jako smešno, da da...
Takmicare i takmicarke nazivaju glupima,ravnim daskama,neharizmaticnim,govore kako nisu ni za šta nemaju nijedan talenat..
Baš bih voleo da mogu videti, sve ove nadzak babe iskompleksirane da vidim njih uzivo kako izgledaju,mora da su oni prelepi,preslatki,prezgodni ljudi i pretalentovani, bez ijedne jedine mane, čim sebi daju za pravo da ponižavaju i potcenjuju kako takmičare tako nas sa foruma, idiotluk je napisati nekome da su mu svi komentari irelevantni, ja to nikada nisam nikome lično napisao, tako diskredituješ sagovornika, tipične Vučećeve metode, kada ne možeš ni sa kim da se izboriš argumentovano, onda mu kažeš da je glup,irelevantan,da je ovakav i onakav..
Kada nemaš argumente onda ga izvredjas i to je to..
Nema većeg kompleksaša od tebe, što svakim svojim postom sve više dokazuješ. Ti se kačiš na moje postove, dok za razliku od tebe, ja nijedan tvoj nisam prokomentarisao, a citirao sam samo kada me direktno spomeneš. Nemam uopšte živaca za tvoje toksične, i neretko nepismene, nerazgovetne i postove prilično mučne za čitanje. Zapravo, ti se ponašaš kao preCednik koga si spomenuo, vrlo si svestan svojih provokacija, a ono što radiš prišivaš drugima. Možda ni ja nisam relevantan, ali sam na forumu punih 14 godina i svi koji me poznaju ovde, makar i virtuelno, znaju da apsolutno nikada ni sa kim nisam imao reč, naprotiv. Makar do pojava poput tebe. Ovo je moj poslednji post upućen tebi lično, tako da svaku diskusiju završavam. Zaobilaziću te u širokom luku i isto preporučujem i tebi.

Nema većeg kompleksaša od tebe, što svakim svojim postom sve više dokazuješ. Ti se kačiš na moje postove, dok za razliku od tebe, ja nijedan tvoj nisam prokomentarisao, a citirao sam samo kada me direktno spomeneš. Nemam uopšte živaca za tvoje toksične, i neretko nepismene, nerazgovetne i postove prilično mučne za čitanje. Zapravo, ti se ponašaš kao preCednik koga si spomenuo, vrlo si svestan svojih provokacija, a ono što radiš prišivaš drugima. Možda ni ja nisam relevantan, ali sam na forumu punih 14 godina i svi koji me poznaju ovde, makar i virtuelno, znaju da apsolutno nikada ni sa kim nisam imao reč, naprotiv. Makar do pojava poput tebe. Ovo je moj poslednji post upućen tebi lično, tako da svaku diskusiju završavam. Zaobilaziću te u širokom luku i isto preporučujem i tebi.
Odgovarao sam tebi samo kada me direktno prozivaš.
Ne mogu ja imati komplekse od tebe, zato što ako se dobro sećaš sa tobom sam prvi put imao polemiku, jer si me prozivao i ismevao bukvalno kada sam tek prvi put kročio na forum, mogu ti vratiti ili naći kada sam tek došao na ovaj forum, prvo si ti bio zlonameran i imao zlurade komentare nisi me citirao direktno, medjutim omalovažavao si me zato što sam imao komentare koji ti nisu prijali ili te smarali, takodje je ako ćemo realno irelevantno da ti kao neko ko je nepismen govoriš drugim ljudima da su nepismeni.
Pozdrav i sve najbolje, želim ti da prestaneš da prozivaš druge ljude samo zato što ne misle kao ti i da se konačno smiriš i prestaneš da ovde pametuješ i poštedi me svojih nepismenih i debilnih komentara.
Tvoje mišljenje je potpuno irelevantno kao i tvoja pojava.
Ovo do sada nisam pisao, ali ko prvi započne dobije ne dvostruku porciju nego trostruku.

Back