ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Mislim da će je izabrati da čita, iako Marija Šerifović i Željko Joksimović nikada nisu čitali, a imali su bolji plasman od nje.

Mislim da će je izabrati da čita, iako Marija Šerifović i Željko Joksimović nikada nisu čitali, a imali su bolji plasman od nje.
Mislim da je njima to malo ponižavajuće, malo su "prevelike zvezde" za to.. u tom su fazonu..

Poštovanje za @whisky , al' (za sledeću godinu!) Milanu Mariću teško da će na crtu 😅
E bre Milice od tebe, koja toliko Luku protežiraš, sam očekivao da podržiš anonimusa ispred glumca, kao što si Luku ispred poznatih imena.. 😌🤭😁

Ahahahaha pa neće valjda Luka i posle ESC učešća anonimus da ostane? 😌😁
Kakav crni anonimus lol

Nego, a što ti toliko predlažeš i protežiraš whiskija? 😅
Imate nešto da nam saopštite? 😆

• Wow
Reactions: Mrm
Moji glasovi za spikera za 2023. godinu rasporedjeni su na sledeći način, dakle 8 poena ide Kosjerini, 10 poena ide Kristini iii konačnih 12 poenaaa ideee,ideeee,ideeee KONSTRAKTI!!!!

Iskreno mene da stave da čitam glasove ja bih pročitao 12 poena Hrvatskoj, čak i ako ne piše, ne znam, ali nekako nemam srca takvim legendama i muzičkim veličinama i genijima koji zemljom hode da dam manje od 12 poena!

Ko da je bitno ko će čitati, bitno je da pročita “12 points go to our neighbours from Croatia” ☝️☝️
Dobro onda smo rešili, za 🇭🇷 Marko, za 🇷🇸 Jovanka Redžepović, i doviđenja prijatno, case closed...

Mada možda sam i ja subjektivan s obzirom da ih toliko slušam i gledam i pratim njihov rad, tako da ja opet ne mogu biti kredibilan u smisli da nisam možda objektivan.
Nikada za Maneskin, Let 3 i Konstraktu ne mogu biti objektivan, svi su genijalci i savršeni i presavršeni na svoj način!
To su 3 pobednika evrovzije od 2021. do 2023.godine ako mene pitatee! :love:

Jovanka je već u Košutnjaku, ispred studija, spremna ko zapeta puška da preuzme ulogu "spokesperson"! 🤩😍

1307019_snimak-ekrana-79_sq-s.jpg

Hahaha zamisli taj momenat. Zahvalio bih se organizatorima u lajvu sto nemamo vise crno sunce :LOL:
I zamisli 🇪🇸 pokupi 12-icu, što nije nerealno obzirom da se čitaju bodovi žirija, i ti je pročitaš sa gestikulacijom kao sa avatara.....ICONIC...... 🤩😍 ❤️💛❤️

Back