Mislim da je njima to malo ponižavajuće, malo su "prevelike zvezde" za to.. u tom su fazonu..Mislim da će je izabrati da čita, iako Marija Šerifović i Željko Joksimović nikada nisu čitali, a imali su bolji plasman od nje.
E bre Milice od tebe, koja toliko Luku protežiraš, sam očekivao da podržiš anonimusa ispred glumca, kao što si Luku ispred poznatih imena..Poštovanje za @whisky , al' (za sledeću godinu!) Milanu Mariću teško da će na crtu![]()
Ahahahaha pa neće valjda Luka i posle ESC učešća anonimus da ostane?Uh, pa dobro si me podsetio, od sledeće godine može i Luka![]()
Pa kad je Japundza redovno citala, sad ce Kosjerina sigurno.
Kakav crni anonimus lolAhahahaha pa neće valjda Luka i posle ESC učešća anonimus da ostane?![]()
Božeee..Šta tebi Milice pada napamet..Kakav crni anonimus lol
Nego, a što ti toliko predlažeš i protežiraš whiskija?
Imate nešto da nam saopštite?![]()
Dobro onda smo rešili, zaKo da je bitno ko će čitati, bitno je da pročita “12 points go to our neighbours from Croatia”![]()
Iskreno mene da stave da čitam glasove ja bih pročitao 12 poena Hrvatskoj, čak i ako ne piše, ne znam, ali nekako nemam srca takvim legendama i muzičkim veličinama i genijima koji zemljom hode da dam manje od 12 poena!
I zamisliHahaha zamisli taj momenat. Zahvalio bih se organizatorima u lajvu sto nemamo vise crno sunce![]()