ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ja sam prošle godine imao priliku da gledam cele probe online jer je drug koji ima ESC kanal na YT sa finim brojem pratioca dobio akreditaciju, a godinama pre te sam uglavnom pratio lajvove na wiwi kanalu i to mi je uglavnom period kad mi hajp baš krene. Baš mi je glupo ovo što rade ove godine, bukvalno ubijaju hajp u meni.

To rade, da bi ove godine mnogo više ljudi gledalo uživo oba polufinale i finale da bi bilo praćenije, da niko nema pojma od nastupa šta da očekuje.

Vjerovatno su se izvođači smarali zbog komentara na probe koji krenu od medija do fanova na društvenim mrežama, pa to sve utiče na njih, ali ipak mislim da se moglo i moralo naći bolje rješenje.
Slazem se sa @Majsta94 da je sve ovo uradjeno zbog toga da takmicari ne bi imali neprijatna iskustva od fanova kojima se ne svidja nastup, ali sa druge strane ne mogu da shvatim namernu cenzuru na misljenje. Vec vidim da bi da su dopustili , najvise hejta u 1 polufinalu dobila Holandija( iako volim njihovu pesmu, ali su njih dvoje dve kuvane noge) i sad neko treba da bude cenzurisan zato sto tako misli. Jednostavno, ako nesto ne valja ili se nekome ne svidja iz bilo kog razloga treba to uvaziti, a ne ono love love peace peace do besvesti. Kad se samo setim kad su krenuli da kace ovogodisnje pesme na yt kanal esc-a i bukvalno zabranjivali (brisali) negativne komentare.

Tako je, šta god da neko misli o nekoj PESMI samo cepaaj!
Znači fizički izgled izvodjaca i uvrede NE, ali ako ti je pesma blagi užas slobodno možeš iskazati svoje mišljenje!
Liberalizam je majka, dokle god nije neumesno i nije potkrepljeno činjenicama.

Ako fizički Blanka iz Poljske nije lepa, za to nije ona kriva da je vredjaju, ili da neko kaže da je glupa, takve stvari se ne biraju, rodiš se takav i ako si prirodno takav, nisi ti kriv i to je diskriminacija.
Medjutim, ako svesno glupim pesmama i tekstovima i kičem truješ našu omladinu, ee to se može kritikovati, jer je ovo muzičko takmičenje i mi smo tu da komentarišemo pesme kakve nam se svidjaju i da li nam odgovaraju, a ne ko ima koliki IQ, ko je debeo, ružan, mržav, buljav i slično to je jako neumesno.
Znači Acu Lukasa u okviru evrovzije ne komentarišemo kao čoveka, već samo kažemo da mu je pesma "Oskar" bezvezna muzički.
To što je on kao osoba grozan ne ulazi u diskusiju evrovzije, kao i što sam protiv uplitanja politike u ceo dogadjaj i da automatski ako podržavamo Ukrajinu njima dajemo glas, ili ako smo na strani Rusije da bojkotujemo Ukrajinu.

Last edited:
Kad je doslo vreme da se dislajkovi ukidaju, eto doslo je vreme da se eto i probe privatizuju kako bi se izbegli negativni komentari.

Ljudi, ajmo jedno brzo forumsko glasanje- KUVANA NOGA 2023 EDIŠN :ROFLMAO:
1. Mia & Dion ( Holandija)
2. Remo Forrer ( Svajcarska)
3. La Zarra( Francuska)
4. Braca Blizanci ( Azerbejdzan)
5. Noa Kirel ( Izrael)
6. Alika ( Estonija)
Glasanje traje do 21h veceras , a pobednik dobija trofej u obliku noge :ROFLMAO::ROFLMAO:
Evo ja prvi da glasam za Aliku! Mada Holandjani su mi u samom vrhu naj kuvane noge :ROFLMAO:

La Zarra bukvalno sva izgubljena tokom davanja intervjua i ostalih pre party aktivnosti

Back