Lignjoslav
Ekspert
Ako vam je Endru lep, utepajte me odma.
Ima svi da popadamo u nesvest.@Stole kad praviš FSC na kojem učestvuju samo lijepi ljudi
Jbt jel ovo realno
Tako volim, nema odustajanja, veruje se do zadnje milisekunde... Ako sam ja mogao da verujem u Shin & Mariko do poslednje pročitane zemlje u tom polufinalu..pa sad zamisli to..Prvi put čujem tu info.
Tako volim, nema odustajanja, veruje se do zadnje milisekunde... Ako sam ja mogao da verujem u Shin & Mariko do poslednje pročitane zemlje u tom polufinalu..pa sad zamisli to..![]()
Tačno je, ja lično nikad ne formiram sopstveno mišljenje pre nego što wiwike izbace reakciju, sačekam video pa ako se njima svidi onda se i meni sviđa, ili ti obrnuto.
Ja bih prvo konsultovao i Georginu the honest vocal coach-a, pa malo porazmislio, mislim da brzaš malko...Tačno je, ja lično nikad ne formiram sopstveno mišljenje pre nego što wiwike izbace reakciju, sačekam video pa ako se njima svidi onda se i meni sviđa, ili ti obrnuto.
"Ide po mišljenje u ambasadu", ali EvrovizijaJa bih prvo konsultovao i Georginu the honest vocal coach-a, pa malo porazmislio, mislim da brzaš malko...![]()