ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Nemojte deliti na forum snimke na kojima piše PROHIBITED TO FILM THE SCREEN. To gledajte na društvenim mrežama ako hoćete, ali bez deljenja na forum.

Ne vjerujem da će Finska biti na kraju, to je preočit finalista, kao i Švedska.

Deveti će proći neko ko se ne očekuje toliko (nekima Hrvatska, nekome Azerbejdžan), taman da zakuvaju na kraju, a deseta možda Izraelka prođe, neeeeešto mi govorii

A i za Izraelku je preocito zbog hajpa. Najbolje da poslednjeg prozovu nekoga ko nije siguran, tipa Portugal, Svajcarsku ako uspe itd. Ovako bi u tom podeljenom kadru vec videli razocarane izvodjace ako sa njima ostane neko preocit.

Istina, mada zavisi ko ispadne.

Ako bude neko od 'sigurnijih' ispao, svašta može da se desi na samom kraju

Strani fanovi uglavnom bez problema progutaju sve što im E*U servira, a ovo je i njima užas i degute. Već sledeće godine se vraćamo na stari način, a možda se ukine i RoW.

Pa mislim samo kad se setim 2018. kad su snimali reakcije ucesnika i kad su se ubili od plakanja Senek i Julija Samojlova, joj znaci... Ovo je stvarno odvratno sta ERU radi.

Nije im ovo Miss Universe. Mislim stvarno ne kapiram ko je inicijator ovih idiotskih ideja. Nije svaka promena nužno dobra.

Back