ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Odgledao i ja sada polufinale. Najezio sam se na reakciju publike, Luke je imao sjajnu podrsku. Voditeljke su mega zabavne i spontane, pogotovo Hana i Alesha. Od one Laure prosle godine covek nije mogao da dodje do reci. Sama produkcija je bila na zavidnom nivou, bravo za BBC, sve je izgledalo utegnuto i skockano bez ekstravagancije i sa ukusom.
Jedino imam utisak da su razglednice trajale malo duze od standardnih 40 sekundi, no dobro. Ocekivani finalisti.

Znaci samo meni su voditeljke bile uzasne. Dobro.

Stvar ukusa, ali voditeljke su bile teski cringe.

Ma preslatke su, bas ovako zamisljam idealnu voditeljku/voditelja za ESC. Onaj rap freestyle, njihova medjusobna interakcija, podrska izvodjacima, sve je bilo super. Julia mi je tu izgledala nepotrebno skroz, ali ok. Zar nije i Graham Norton voditelj?

Voditeljice su stvarno bile super. Alesha je općenito takva mica, obožavam je, ja bih nju cijeli dan mogao gledati i slušati, Hannah je isto bila simpa, skroz profi a opet prirodna nekako, a i Julija se dobro snašla. Super je što su uzeli nekog iz Ukrajine tko djeluje tako spontano i tko dobro barata engleskim, mogli su nam uvaliti onog Timura ili Jamalu lol, tako da je ovo ispalo dobro. Općenito dosta dobar show, bravo za UK, mada mislim da stvarno nije bilo sumnje da će se potruditi

ja sam ipak za Dzamalu :cool:

EG8JRzl30a2htcI0epasS6NNSix8vLa5qFptdlfJ13I.png

A se nagurali favoriti u prvom delu. Sad će Ukrajina opet da pokupi televote. xD

Back