ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Moldavija se samo pojavila i dala nam jedan od najboljih nacionalnih izbora za 2023.

Paša top 10 materijal u Liverpulu.
Alina isto solidna.
Sunstroke Project razočaravajuće za njihov nivo, al opet iznadprosečno za pesmu na nacionalnom izboru.
Ostale ne poslušah još sve, ali mi se dopadaju i Deja Vu i Temperatura od ovih što sam čuo.

Zapravo, na drugo slušanje mi je Pašina pesma najbolja od svih pesama koje smo čuli do sada. Kolje se sa ovim fincom čija je pesma danas izašla 🙃

Zapravo, na drugo slušanje mi je Pašina pesma najbolja od svih pesama koje smo čuli do sada. Kolje se sa ovim fincom čija je pesma danas izašla 🙃
Umalo zaboravih neverovatnog JONEa iz Norveške, koji mi je i na avataru

Osim ako na kraju ne bude Oprah momenat u fazonu
YOU'RE GOING THROUGH TO THE LIVE SHOW!
YOU'RE GOING THROUGH TO THE LIVE SHOW!
EVERYBODY IS GOING THROUGH TO THE LIVE SHOW!

Čekam da izaberu 10 pesama pa onda slušam.
Znajući Moldavce, možda samo žiri interno izabere pošto im tako prdne napamet, kao što su prošle godine posle audicije.

Što bi bilo tragično s obzirom da po kvalitetu mogu da naprave super izbor.

Iskreno, mislim da su možda zato i odabrali prošle godine, jer im kvalitet pesama nije bio na zadovoljavajućem nivou. Sada to nije slučaj, bukvalno imaju tri pesme (iako mi se jedna ne sviđa) koje su u trci za pobedu.

Preview danskih pesama se može čuti na sajtu Apple music.

Da, baš čudan odabir, imajući u vidu šta DR obično pušta na festival. :D
Lepa je pesma, ali ako žele u finale, nije pametno da je izaberu.

Pored nje, dobri su Nicklas Sonne (malo rocka, što je takođe neuobičajeno), Micky Skeel (jedan od autora "Suitcase" iz 2015) i Reiley.
Mada, izgleda da će favorit bit duo, pesma mi je, onako, može se poslušati, ali ne bih da pobedi.

Last edited:
Jaooooooooooo, Portugalija, moja omiljenaaaa, a ne mogu na poslu.... :mad: :mad: :cry:
A ja imam ispit na fakultetu,čuo samo nekoliko,među kojima Claudia Pascoal-Nasci Maria,kao i Barbara Tinoco-Goodnight.

Back