ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Da li je tačno da je Konstrakta stavila UK na 13. mesto, a Loreen na 15. mesto u finalu?! Užas! Dobro. 😂

Prethodna dva puta kad je ESC bio u Svedskoj smo mi doziveli neka razocarenja.

Prvo ispale Moje 3 a onda Sanja neocekivano meh plasman u finalu.

Kakav nas udarac ocekuje sledece godine pitam se lol

moje 3 su same kriv sto smo ispali imali smo top sigurno finale da nisu sjebali nastup a sanja vucic dobro prosla

A kako će sa fudbalom?
Mislim da se klubovi najmanje pitaju tu. Izneli su svoj stav, ali sigurno će doći do nekog dogovora. Ima još stadiona u Stokholmu, a možda i uvedu vanredna kola.

Ipak, i 2016. je prvi izbor bila Tele2 arena, koja je odmah pored Globena, pa su ipak na kraju izabrali Globen.

Turistički gledano, Friends je bolji izbor, ali ne znam gde bi smestili novinare, pošto prostor za novinare na Melodifestivalenu ne bi bio adekvatan za ESC...

@Ivan jel ako bi se izabrao Friends Arena jel kapacitet bio skroz ceo ili bi se morao da se skrati zbog esc

Ja ne razumem zasto se hvataju za Frends arenu. Pa Kopenhagen 2001. je ziv primer da ne treba organizovati ESC na stadionu, jer kao prvo, stadion je preogroman da bi se na njemu odrzavao ESC, tad su se izvodjaci na to dosta zalili, mnogi iz publike koji su bili udaljeni od bine nisu ni mogli videti binu.

Znam da cete mi spomenuti Dizeldorf 2011, ali ja nisam nikako za ESC na stadionu.

Pa i i Dizelforfu i u Moskvi bina je pojela izbodjace.

Ne moze tolika scena a i dalje pravilo o 6 ljudi na sceni koje je izmisljeno ko zna kad,dok je ESC bio u svecanim salama lol

Verovatno ne bi koristili ceo stadion, nego pola, kao na Melodifestivalenu. Ali i tada ima 26.000 mesta. Takođe, tokom Melfesta, bina je dosta manja pošto je prilagođena manjim dvoranama za deltävlinge.

Ja se iskreno nadam Stokholmu, kojoj god dvorani (makar i Cirkus), pošto bih se tu najlakše organizovao u slučaju odlaska na ESC...

Prethodna dva puta kad je ESC bio u Svedskoj smo mi doziveli neka razocarenja.

Prvo ispale Moje 3 a onda Sanja neocekivano meh plasman u finalu.

Kakav nas udarac ocekuje sledece godine pitam se lol
I favorit Extra Nena je bila 13-a, da nas nakon toga ne bi bilo 12 godina

Back