ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Krenuo sam da slušam izabrane pesme - pustim listu na Spotify i za pojedine pesme tražim na Google-u koju zemlju predstavljaju. Kakva bruka! Ali sviđa mi se dosta pesama. Još uvek su mi među boljima one koje znam od ranije (na nekoj plejlisti nakon Italije ide Srbija - lepo zvuči u tom rasporedu). Britanija će mi i ove godine biti među favoritima... :)

Drugo pf stravično, ne bih pustio dalje 90% pesama.

Slovenija u ozbiljnoj prilici da pobedi u drugom pf haha
Mislim da će mi biti zanimljivije drugo polufinale .. prvo je znatno jače i bolje, ali drugo će biti neizvesnije, gde bukvalno svako može proći (na osnovu pesama) 😁

Mislim da Slovenija i Austrija sigirno idu dalje. Cucemo sutra Gruziju.

Ostale sve bih izbacio lol

🇱🇹 ide dalje, mark my words.. I 🇱🇹 u finalu ide jako visoko sa žirijem, pazite šta vam kažem, mislim da će i naš žiri glasati za 🇱🇹

To onaj narandžasti nastup? Pa mislim da verovatno prolazi dalje ali u finalu desna strana

Ne čudi me poslednje 4. rangirane pesme u tvom rangiranju
Ali moram da pitam 😁 .. Ako se zalažeš za kvalitet, glas, šarmantnost, neku autentičnost, i sve to tako naj, zašto je Portugal na 11. mestu?
On se zalaže za ono biti drugačiji po svaku cenu. Ovde da svi tvrde da je nebo bilo plavo ceo dan, on će doći i reći da je bilo azurno.

Ja bih iz drugog polufinala pustio da prodje samo 6 zemalja (Jermenija, Kipar, Island, Australija, Austrija i Slovenija koja MORA zatvoriti pf) i verovatno ce Gruzija biti dovoljno dobra, znaci 7. Ostale boze sacuvaj.

Meni je i zanimljivo što ima drugačijih ukusa i odabira, bilo bi dosadno da smo svi isti .. ne ulazim u detaljnu analizu mrmovog rangiranja bilo kog mesta, to je njegov ukus... ali zaista Portugal mi odiše kvalitetom u svakom smislu, možda je i dosadno i ružno i već viđeno, ali mislim da poseduje sve ono za šta se mrm ovde zalaže, a rangirano je na 11. mestu, zbog toga sam pitao xD

Pa Mrm će prepoznati portugalski kvalitet al
ko ovi završe u top 3 i o da će reći da je bilo očito od starta da ta interpretacija ima sve odlike svetskog hita

Meni je i zanimljivo što ima drugačijih ukusa i odabira, bilo bi dosadno da smo svi isti .. ne ulazim u detaljnu analizu mrmovog rangiranja bilo kog mesta, to je njegov ukus... ali zaista Portugal mi odiše kvalitetom u svakom smislu, možda je i dosadno i ružno i već viđeno, ali mislim da poseduje sve ono za šta se mrm ovde zalaže, a rangirano je na 11. mestu, zbog toga sam pitao xD
Možda sam i previše razočaran ishodom tog finala jer sam 6 pesama da pobede mogao da stavim za overall no1, ali opet ne dopada mi se taj cabaret vibe, kan kan, šta znam.. A rekoh ti malo je bio i shaky vokal u finalu, iskreno naše Frajle su "je ušile" vokalno u finalu PZE.. Hehehe 🤭🤩

Pa Mrm će prepoznati portugalski kvalitet al
ko ovi završe u top 3 i o da će reći da je bilo očito od starta da ta interpretacija ima sve odlike svetskog hita
Jao, jeziv si.. 🤭🤩

Meni bi bilo malo bezveze da producenti tako dobru i energicnu pesmu ispucaju odmah na samom pocetku a posle toga ravna linija. Ukoliko nastupi malo kasnije, a npr. Malta otvori vece, imali bi nekakvu gradaciju i vecu zainteresovanost gledalaca za ostale pesme koje slede.

Back