TEYA & SALENA pobedile drugo polufinalee..Pa već znamo i pobednika OGAE glasanja, pobeđivali su i sa slabijim pesmama.

TEYA & SALENA pobedile drugo polufinalee..Pa već znamo i pobednika OGAE glasanja, pobeđivali su i sa slabijim pesmama.
Mi smo bili 14.mesto sa 53 poena prosle godine,tako da to nije merodavno...dok smo na nekom glasanju zaboravio sam kako se zvoesajt bili na sjajnom 4.mestu imali smo 200 i nesto poena mislim sve drzave odnosno ljudi koji zive cak u letoniji malti gruziji itd nam davali visoke poene a glasalo ukupno vise hiljada ljudi tu se videlo da cemo dobro proci prosle godine cim od baltika i sovjeta smo dobili toliko poena u aprilu na glasanju koje trajalo vise sedmica ne mogu se setiti kako se zove sajt..Pa već znamo i pobednika OGAE glasanja, pobeđivali su i sa slabijim pesmama.
https://eurovoix.com/2023/03/26/france-ogae-poll-2023/Gde se mogu pogledati glasovi??
Ove godine nema šanse da tako dobro ili slično prodjemo,ne liči mi ovo nikako na top5 ove godine za nas.Pa merodavno je jer mi uvek lošije prođemo na tom glasanju nego na ESC ali je to signalizovalo da je pesma primećena van nekog našeg babla.
Nema potrebe da se pise uopste o Ogae glasovima jer zna se ko ce pobediti.Ne znam jel ste pisali da jeOGAE prvi glasao:
Sweden – 12 points
Norway – 10 points
Finland – 8 points
Austria – 7 points
Italy – 6 points
Belgium – 5 points
Israel – 4 points
Czechia – 3 points
Slovenia – 2 points
Estonia 1 point
na 12. mestu..
A 8. u prvom polufinalu..
Za 5 dana praćenja Sanrema treba ozbiljan fizički pregled.@omikron
Jel ima do kraja decenije dovoljno prostora za jedani jedan
? Ne tražim puno... I da me pošalješ na Sanremo jedne godine, da mi obezbediš paket ulaznica za svih 5 večeri
, ne moraju prvi redovi, ja sam skroman može čak i balkon teatra Ariston, i po mogućstvu da se te godine takmiči Fiorella Mannoia...
Eto to ja tražim, ništa više.. Ostalo radite šta i kako hoćete..
![]()
Yeees!Ljudi, šta mislite o tome da dok čekamo april i polagano zahuktavanje oko ESC-a organizujemo jedno veče (ili dva) zajedničkog slušanja gde bismo se podsetili NF favorita iz prethodnih desetak godina i eventualno odabrali najboljeg od tih predloga? Ima li zainteresovanih za tako nešto?![]()
Može. A po kom principu se biraju NF favoriti? Nominujemo ih proizvoljno, po NF/festivalima ili se uzima plasman koji su ostvarili?Ljudi, šta mislite o tome da dok čekamo april i polagano zahuktavanje oko ESC-a organizujemo jedno veče (ili dva) zajedničkog slušanja gde bismo se podsetili NF favorita iz prethodnih desetak godina i eventualno odabrali najboljeg od tih predloga? Ima li zainteresovanih za tako nešto?![]()
Divota!!Ljudi, šta mislite o tome da dok čekamo april i polagano zahuktavanje oko ESC-a organizujemo jedno veče (ili dva) zajedničkog slušanja gde bismo se podsetili NF favorita iz prethodnih desetak godina i eventualno odabrali najboljeg od tih predloga? Ima li zainteresovanih za tako nešto?![]()