ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Loreen

zZQ4sLg.jpg

0l1T09x.jpg

Sa belom kosuljom skroz ok frizura. Sa crnom nikako. Ne znam koji je Tural a koji Turan.

Nesto mi je dosadna ova ceremonija, ni lokacija mi nije nesto. Cini mi se da je prethodnih godina bilo bolje (a mozda samo prethodnih godina nisam gledao ceo live stream xD)

Spremajte se polako za next - VERSACE tribute.. 🤩 :cool:

Lorinine ruke 😍 Kao Sara Konor iz Terminatora, žena-ratnica.

Nažalost, deluje dosta umorno i pomalo nervozno u intervjuima u poslednjih nekoliko dana. Konstantno je pitaju ista pitanja, nabacuju pritisak u vezi sa titulom favorita, a imajući u vidu da stvari ne idu baš najbolje sa probama i da najverovatnije nije uspela da realizuje viziju koju je imala za ovaj nastup, izgleda kao da je sve to pogađa, te ne deluje više bezbrižno i rasterećeno kao za vreme Melodifestivalena i na predevrovizijskim žurkama.

Vidi se da joj je ipak dosta stalo do pobede jer je uložila nadljudski napor u to da sve bude savršeno, te mi je žao što je sve izvesnije da će pobeda najverovatnije da joj izmakne, naročito sada kada su se neki drugi favoriti istakli nastupima.

Nesto mi je dosadna ova ceremonija, ni lokacija mi nije nesto. Cini mi se da je prethodnih godina bilo bolje (a mozda samo prethodnih godina nisam gledao ceo live stream xD)
Ove zgrade u neoklasicnom stilu stvarno deluju skroz sterilno i dosadno...

Ali pitanje godine, dizajner kojeg nosi Marco Mengoni! 🤭

Back