ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

I opet TAMNOPLAVA boja u pozadini grafike. Pa rekose da ce koristiti svetlije boje bre. Smorili su vise sa tamnoplavom bojom.

Moje srce večeras ide Kaariji, Loreen i mojoj nesuđenoj devojci Noi 💙 Norveška će mi biti vrv samo ok

A sad kartonska Destiny i ostali malteški šareniš, fino će reagovati deca.

Super je Luka. Publika u suštini najviše reaguje na samom početku, na prve taktove pesme, onda kada se "probudi" i ustane sa cveta, kada čupa kablove i kulja dim, i potom najjače na drmusanje glavama i hod napred, i dobar aplauz na kraju. Svakako, mislim da u prenosu koriste prigušivače zvuka publike.​

Srpska razglednica prikazuje Park savremene kulture u Lavovu, Tate umetničku galeriju u Liverpulu i Muzej savremene umetnosti u Beogradu.

Inače, Luka je po završetku nastupa rekao "Thank you, Thank you, Thank you everyone, Hvala Srbijo". Eto da vam i to ne promakne :D

Kamo srece. Zelena mi inace omiljena boja. 😊😊😊
Bar će ti se onda svideti što je drečavom zelenom bojom ispisano ENEMY DEFEATED na ekranu čitavu sekundu.

Verovatno ću biti subjektivan, ali zaista odličan nastup Loreen. Baš dobar...

Inače, Luka je po završetku nastupa rekao "Thank you, Thank you, Thank you everyone, Hvala Srbijo". Eto da vam i to ne promakne :D

Bar će ti se onda svideti što je drečavom zelenom bojom ispisano ENEMY DEFEATED na ekranu čitavu sekundu.
Dobro je da kaze Hvala Srbijo inace bi ga i za to natakli na kolac

Ja danas gledao da stavim 5KM na Finsku pošto je nešto veća kvota nego za Švedsku, i sve mi govori - nemoj, neće pobijediti :D
Zato sam stavio marku na Španiju, kvota 21.. taman 2 velika girosa mogu pojesti ako uzme

Käärijä isto dobar, verujem da će večeras dati maksimum...

Još nisu objavili koje zemlje čine ROW?
Sve zemlje koje ne učestvuju iz kojih je moguće platiti (tj. koje nisu pod sankcijama)...

Members of the public watching the Eurovision Song Contest in the Rest of the World, i.e. outside the countries participating in the ESC may vote for songs participating in the ESC 2023 by casting their votes online via the website www.esc.vote or use the link provided by the ESC App.

How does the voting platform work?

During the voting window in each Semi-Final and in the Grand Final, if you are located in a non-participating country you will be able to select multiple songs on www.esc.vote and cast multiple votes on any individual song up to a maximum of 20 votes in total. You will then be taken to a payment screen where you can select your payment method for the number of votes cast.

When can I vote?

You can vote after all the songs have been performed in each of the live broadcasts of the Semi-Finals and Grand Final for a limited period of time. The hosts of the show will indicate when the voting period opens and closes. Any votes cast outside the voting window during the live shows will not be counted but you may be charged.

How many times can I vote?

You can cast up to a maximum of 20 votes, but you may use a payment method only once per Live Show.

How much does one vote cost?

Each individual vote costs 0.99 Euros (including any VAT or sales tax) and can be paid by the payment methods offered in the Voting Platform.

Please note that the transaction will be operated between you and the payment provider that is in charge of processing the payment in the country from where you vote.

https://eurovision.tv/about/voting

Last edited:
RoW može da glasa najviše 20 puta, ali je bitno da se plaćanje karticom vrši samo jednom...
(Ako odeš na plaćanje onda posle nema više glasanja)

Valjda nije to povezano sa brojevima telefona ako si na to mislio, nego se plaća platnim karticama i na osnovu izdavalaca kartice se detektuje iz koje zemlje si glasao.

Back