ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Do jutra smo plesali, i niko nam ništa ne može, jači smo od sudbine, poručuju harizmatični Slovenci sa dobre probe.

Do jutra smo plesali, i niko nam ništa ne može, jači smo od sudbine, poručuju harizmatični Slovenci sa dobre probe.

Uh, taman smo lepo đuskali i onda žurku rasturili Letovci u donjem vešu, svi pobegoše od ogromne doze kičerice. Ipak će party nastaviti uz Mae kojoj malo problematičan vokal, ali dim pršti da pokaže da se vreme za glasanje bliži.

Za mene lično je Španija pobednik, ali s obzirom da to nema teorije da se desi, od najužih favorita mi je srce najbliže Finskoj, ali već danima sam sve uvereniji da ipak Švedska pobeđuje, i svakako je već apsolvirano da će je u najgorem slučaju žiri izgurati.
Još će taman onda da se lože što će im dogodine za organizaciju biti tačno 50 godina od fenomena ABBA - Waterloo.

Počelo glasanje, ide rekapitulacija....

Finac baš odskače posle Estonke u rekapitulaciji.

Napisah već, srandardno odlična.

Sad probaju revijalni deo u kom Sam Ryder treba da izvede novu pesmu.

Nakon Semovog nastupa, voditelj Grejem Norton razgovara sa 81-godišnjom Jan Leeming koja je vodila Evroviziju 1982. u Herogejtu.

A sad je red na Liverpool Songbook interval akt u kome nastupaju bivši učesnici Evrovizije izvodeći pesme potekle iz grada domaćina: Mahmood, Netta koja se spušta sa plafona i ima ogromna bodljikava krila, Dadi Frayer, Cornelia Jacobs, Sonia i Duncan Laurence.

Dok Duncan peva, prikazuju i unapred snimljen snimak u Kijevu sa Ruslanom i povećom družinom kako mašu ukrajinskim zastavama.

Potom se prikazuje treća rekapitulacija.

Konačno je završeno glasanje publike, nakon oko 50 minuta!

Back