ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

BTW Kristina je objavila na Instagramu Joker out, cestitala im i rekla da ce svi njeni glasati za njih u finalu. Nakon cega je blokirala sve koni su pitali sta misli o Luki i sto nije podrzala naseg predstavnika.
Jadranka, koja je inače na pze glumila pr menadzerku onom detetu što joj je Kristina Kovač radila pesmu. Jadranka, koja je podržala stavove Kristine kada je Luke pobedio na pze, ta ista jadranka ovo izvaljuje hoću reći izjavljuje

Meni je iskreno svejedno, pratim opušteno i naravno držim fige SHS standarno, a za Španiju navijam svim srcem. 😍

Što ste takvi bree? Pa ovo je jednom godišnje , ja obavezno padnem u postevrovizijsku depru nekoliko dana koliko god bila loša godina 🤣

Ima li hajpa??
676

Prvi glasaju zadnja prošlogodišnji pobjednik i prošlogodišnji domaćin.

Ex yu zemlje se u godini koja ja je završava sa 3 nisu nikad proslavili,najviše je Hrvatska bila 2 puta 15.

Veceras ce Slovenija i Hrvatska ostvariti najbolje plasmane u ovom veku.
Hrvatska da, Slovenija ne i mnogo mi je žao zbog toga. Hrvatska mi je u bottom 3 a Slovenija u top 3 ove godine, ali prosto ne vidim Slovence na u top 10 ni kod publike ni kod žirija. U najboljem slučaju mislim da mogu da ostvare neki rezultat kao 2019. (15. mesto), ali verovatno ni toliko.

Back