ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Nije problem što je žiri stavio Loreen na prvo mesto, naravno, što se mene tiče zaslužila je, problem je što su je distancirali toliko od svih drugih, gomila njih je Finskoj 0 dodelila.
Bukvalno ovo.
Stvarno sam to predosećao i kad je ja mislim @Stole proročanski pre neki dan napisao da će je žiri natrpati sa 300+ poena dok su mnogi govorili da nema šanse, samo sam se trudio da se nadam da neće biti baš toliko, ali avaj.

Bukvalno ovo.
Stvarno sam to predosećao i kad je ja mislim @Stole proročanski pre neki dan napisao da će je žiri natrpati sa 300+ poena dok su mnogi govorili da nema šanse, samo sam se trudio da se nadam da neće biti baš toliko, ali avaj.
well-so-im-done.gif

Jednom i ja nesto da ubodem ksksksk

Loreen kao pojava nikad nije "generic" @Marko, čak i da peva ABBA tribute song.. 😉 I ti to dobro znaš...

Nije ni Noa, pa si je opljuvao na svim frontovima :cry:
Kako nije? Takvih na izvoz..
A pritom nisam toliko pljuvao, napisao par puta šta mislim o kompoziciju, nekad čak i interakcijsko zezanje bilo, no dobro...

Malo ste previse toksicni, a zbog cega ne razumem. Bas ce je biti sramota sto nije dobila 12 od publike. Nije ovo fsc da proverava svaku excel celiju nakon prezentacije. Mozda nije dobila 12ice, ali je dobila 240 poena od te publike.

Tačno! Pa ovde je pobedio neko ko nije bio miljenik ni žirija, ni publike!

• Like
Reactions: Mrm
Ko zna kada ce se Finskoj opet pruziti prilika da bude na korak od pobede, biti drugi je i ogroman uspeh i razocarenje. Da je Svedska pobedila bilo koje druge godine umesto ove bilo bi mi nekako lakse. Ocekujem bar jos jednu pobedu Svedske u ovoj deceniji.

Ali kad su pročitali 12 od Grčke za Belgiju kod žirija... Najveći aplauz u Eurovillage je to bio, skakanje.. 🙌 Hahaha i svi u fazonu: "Belgium is a new Cyprus"... 😂😂

Pa naravno, evo izjednačili rekord s Irskom, sad će stati tek kad postanu ultimativni broj 1 s 8 pobjeda 🤮

Ja reko', eto ABBA na Melodiju sledeće godine, osvajaju, pobjeđuju u Švedskoj.

Majče naše, jel kaže i da je satanista možda Loreen? 😉😌
Ne kaze, ali imas pesmu na youtube, dovoljno je da je preslusas. Baza je identicna, prosla krojenje i svedsku produkciju. Kaze da se Loreen “inspirisala” njenom pesmom. Ne bi bilo prvi put da kopaju i traze po istocno evropskim arhivima i drugde “inspiraciju” zbog nedostatka kreativnosti.

Tačno! Pa ovde je pobedio neko ko nije bio miljenik ni žirija, ni publike!
S tim što njega žiri nije natrpao sa toliko bodova da niko ne može da ga stigne, naprotiv.
A siktali su mnogi i na tu pobedu, što da se ne sikće sad i na ovu 😁

Ne kaze, ali imas pesmu na youtube, dovoljno je da je preslusas. Baza je identicna, prosla krojenje i svedsku produkciju. Kaze da se Loreen “inspirisala” njenom pesmom. Ne bi bilo prvi put da kopaju i traze po istocno evropskim arhivima i drugde “inspiraciju” zbog nedostatka kreativnosti.
Nemoj molim te Pipi. Ljubim te..
Miku Newton pamtim po najgorem engleskom akcentu i istoriji Evrovizije..
Pritom Loreen nije autor pesme "Tattoo", već grupa autora.. Nemoj molim te.. 🙏

Back