Samo zato sto su iz Swedish Powerhouse. Toliko drugih zvezda i kultnih pesama smo culi na ESC da mi je postalo degutantno pa se prica samo o Abbi svake godine...Na kvizu sinoć smo imali 3 pitanja o Abbi.![]()
Dobro Pipi, diskvalifikujmo Loreen..@Mrm Kakve veze ima akcenat sa pesmom? Suvise je slicna. Ljubim i ja tebe.
Meni najveći utisak kako si imao meltdownčinu i otišao i onda se vratio sa novim imenom i mislio da nećemo primetitiMeni je najjaci utisak ovog foruma kako ste sirili hajp da Australija nece ni da prodje u finale![]()
Naravno da je nece biti sramota jer da ima srama ne bi isla na Melodi kao Saska Janks svaki casMalo ste previse toksicni, a zbog cega ne razumem. Bas ce je biti sramota sto nije dobila 12 od publike. Nije ovo fsc da proverava svaku excel celiju nakon prezentacije. Mozda nije dobila 12ice, ali je dobila 240 poena od te publike.
100%15 dvanestica od žirija, 0 dvanaestica od publike.
Žiri ili smanjiti na 25% ili ukinuti skroz.
Veruj mi za ovu godinu nemaju šta da se žale, za razliku od Loreen, Norveška 2023 je prepuna prerecoded sekvenci i oni to jako dobro znaju..100%
Mene čudi da se Norvežani ne žale na žiri, ljudi su 2019. osvojili tvt, ove godine top 3 bili, a žiri ih baš sasjekao