ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

I ja sam baš tražio. Zanimljivo na zvaničnom ESC youtube kanalu od svih ESC od 2004. nema snimka samo tih nastupa iz polufinala.Kao da im RTS nije dao da objave,čudno...
Sumnjam da RTS ima ikakve veze s tim, pošto od 2004. EBU ima preča prava čak i od domaćina, naročito kada je Jutjub u pitanju...

0Ko zna zbog čega to nije okačeno...

Da, vidim da nema ni nastupa iz polufinala 2004. Znam da je jedan tip koji inače stavlja sve u vezi ESC rekao kako mu je bilo zabranjeno da stavi cijeli snimak polufinala.

Sumnjam da RTS ima ikakve veze s tim, pošto od 2004. EBU ima preča prava čak i od domaćina, naročito kada je Jutjub u pitanju...

0Ko zna zbog čega to nije okačeno...
Nema inace nijedno polufinale od 2004-2015 okaceno na zvanicnom kanalu. Samo finala.

Moj Spotify top 50 s ESC 2023. related pjesmama unazad šest mjeseci. Bogata ESC sezona po broju novih sjajnih pjesama. 🙏

#1 Ollie - Venom :ee:
#2 Eni Jurišić - Kreni dalje :hr:
#3 Mia Nicolai, Dion Cooper - Burning daylight :nl:
#4 Atle Pettersen - Masterpiece :no:
...
#6 Andrew Lambrou - Break a Broken Heart :cy:
#7 Carlos Ukareda - Whiskey won't forget :ee:
#8 Hana - Nesreća :hr:
#9 Benjamin - Hoida mut :fi:
#10 The Starlings - Oceanside :be:
#11 Nađa - Moj prvi ožiljak na duši :rs:
...
#14 Stefan Shy - Od jastuka do jastuka :rs:
#15 Marco Mengoni - Due vite :it:
#16 Monika - Stay :lt:
#17 Gebrasy - Saw your ghost :lt:
...
#19 Remo Forrer - Watergun :ch:
#20 Käärijä - Cha cha cha :fi:
...
#23 Brooke - Checkmate :mt:
...
#31 Ulrikke - Honestly :no:
#32 Jose Otero - Inviernos en Marte :es:
...
#36 Alfred Garcia - Desde que tu estas :es:
...
#38 Adgy - Too good for your love :ie:
#39 Andreas - Why do you love me :ee:
...
#42 Nicklas Sonne - Freedom :dk:
...
#45 Maria Celin - Freya :no:

Kod mene nešto manje pesama.

#1 Käärijä - Cha Cha Cha :fi:
#2 Loreen - Tattoo :se:
#3 Luke Black - Samo Mi Se Spava :rs:
#8 Jann - Gladiator :pl:
#12 Teya & Selena - Who The Hell Is Edgar :at:
#13 Benjamin - Hoida Mut :fi:
#16 Ollie - Venom :ee:
#17 Noa Kirel - Unicorn :il:
#18 Brunette - Future Lover :am:
#24 Jerry Heil - When God Shut The Door :ua:
#27 Agoney - Quiero Arder :es:
#29 Alessandra - Queen Of Kings :no:
#35 Mia Nicolai & Dion Cooper - Burning Daylight :nl:
#36 Filip Baloš - Novi Plan Drugi San :rs:
#38 Hurricane - Zumi Zimi Zami :rs:
#40 Maria Celin - Freya :no:
#42 Angellina - Lanac :rs:
#49 Tvorchi - Heart Of Steel :ua:

Nemojte da ste delulu sa Princom, lik bi možda ukrao još koji poen dijaspore i završio na 21. mestu. Velika razlika. Meni je draže ovo, nego ta srećna nova 2006. pesma.
Slazem se sa ovom konstatacijom. I da je prosao vise i bio tako 16-17. mesto, ne bi mi to pricinjavalo neko zadovoljstvo.

Sa druge strane, ovo 24. mesto mi cak i ima neki smek, nekako nikad nismo bili fanflop, stajemo uz rame sa Sarom Alto, Alvanom, Senhit i Flo Ride po tome sto smo ipak bili u nekom centru paznje a prosli ovako.

Sigurno bi par pesama sa PZE ugrabile neki bod vise, ali meni je razlika izmedju 17. i 24. gotovo nepostojeca. Cak se i vise prica o tebi ovako 😂 treba teziti dobrom plasmanu kroz rizik.

Kao sto smo sa ponosom nosili lanjski top 5, tako cemo izneti i ovogodisnji bottom 3, a Luki svaka cast i sve najbolje u daljoj karijeri.

Sigurno bi par pesama sa PZE ugrabile neki bod vise, ali meni je razlika izmedju 17. i 24. gotovo nepostojeca. Cak se i vise prica o tebi ovako 😂 treba teziti dobrom plasmanu kroz rizik.
Bolje je flop u finalu(ne u pf lol) nego 17. mesto jer 17. mesto je nekako ok i kao ni lose ni dobro onako mlako.

Ili da citiram nasu srpsku majku 17o mesto je "kao poslednje parce sto ukusa nema i jedva se zvace".

Sad se razmiišljam, dobro je pa se ovaj skandal sa pobednikom desio između Švedske i Finske.
Zamislite da je između ____ i ____ (ubaciti balkansku zemlju po želji), pa novi rat bi ispao.

nema nista od toga nista sto su pokrenuli peticiju za ukidanje zirija da je kaarija pobedio ne bi se niko buni posto je loreen pobedila odmah treba da ziri ukine

Back