ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Kad gledam ovaj spisak, prvo mi je za oko zapalo to što je na slovo b ostala samo Belgija, a nekoć su bile 4 lol tuga
Jedva se setih Belorusije lol... kao Bugarska, Bosna i ko li je četvrti...

I ja sam očekivao Kazahstan da će se pridružiti ili da će Bugarska nekim čudom ostati na takmičenju

Solidan broj, nadao sam se da će više zemalja odustati. Polufinala već godinama nisu uzbudljiva, a sad pogotovo kad gotovo svi prolaze.

Ako sledece godine ponovo Ukrajina pobedi, mislim da za 2024. godinu nece biti dovoljno zemalja ni za finale. :D

Polufinala nisu uzbudljiva? Sve zavisi od toga koje zemlje ucestvuju i kakve su pesme, pa meni su prvo polufinale 2010, 2015. i 2019. bili najuzbudljivija polufinala ikad.

Meni uglavnom svake godine jedno pf bude uzbudljivo, a jedno užas.

Skoro isto. Evo npr kod mene:
2010-2012, 2016: prvo polufinale uzbudljivo, drugo polufinale opusteno
2013, 2015, 2018, 2019: prvo polufinale jako uzbudljivo, drugo uzasno dosadno.

Nisam naveo jer su mi izjednacena polufinala bila.

Za 2021. ne zelim ni da pricam.

Kamo srece da se desi da sve tri budu u istom polufinalu. Ujedno i bar jednom da vidim kako izgleda polufinale bez ijedne Ex-Yu zemlje.

Malo je verovatno, ali moze da se desi pod uslovom da se kockice poklope na zrebu.

Mi koliko sreće inače imamo sa žrebom pre očekujem da budemo sami u pf, a Hrvatska i Slovenija zajedno.

Ако се само на срећу ослањамо, онда је боље и да не учествујемо

Pa nije na odmet i malo sreće, što da ne, naravno da se svi nadamo novoj Konstri i laganom prolasku u finale bez muke, ali za svaki slučaj, neka poena

Mi koliko sreće inače imamo sa žrebom pre očekujem da budemo sami u pf, a Hrvatska i Slovenija zajedno.
To je vrlo i najverovatnije. Srbija u prvom, a Hrvatska i Slovenija u drugom.

Mada 2021. je sve to pokazalo da to ne znaci nista ako imas pesmu vrednu finala. Imali smo Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju u prvom polufinalu i sve tri ispadose. Da ne pominjem masakr i debakl iz 2013.

Back