ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Dokle god je Izrael tu, to mozes samo da sanjas. Nikako da shvatis.

'97 si godiste, stariji cak godinu od mene, a kao da si 2006. godiste.
Prosvetli me…😂 Ne bih sada da odredjujemo jedni drugima godista…ali hvala sto si me podmladio…genijalcu i specijalcu…i trofazna struja je nista, za razliku od mene…pazi gde pipas 😂😂

• Haha
Reactions: Mrm
Kako je loše raspoređena sezona, zvekne sedam pesama u istom danu, onda do kraja meseca još 3-4 pesme. Ima jedno 10 internih izbora gde ne znamo kad će biti pesme, to će isto sve nabiti u mart.

Prosvetli me…😂 Ne bih sada da odredjujemo jedni drugima godista…ali hvala sto si me podmladio…genijalcu i specijalcu…i trofazna struja je nista, za razliku od mene…pazi gde pipas 😂😂
Pre bih rekao da si ti ta trofazna struja i da ako te neko pipne gde si najtanji, eksplodiras.

Kako je loše raspoređena sezona, zvekne sedam pesama u istom danu, onda do kraja meseca još 3-4 pesme. Ima jedno 10 internih izbora gde ne znamo kad će biti pesme, to će isto sve nabiti u mart.
mislim da većina emitera ni ne zna da postoje fanovi van tih država koji bi pratili njihov izbor.

RTS čini mi se da zna, sebi pikirao najbolji termin, gde će u konkurenciji Songvakkepnina (Island) i Etapa Nationala (Moldavije) definitivno biti najpropraćenije takmičenje te subote. Još će se i hajp generisati kroz polufinala u sredu i četvrtak, ma milina.

Meni je taj rezultat Poljske 2016. na tvt i dalje misterija. Mislim, ok mi skroz bila ta pesma, štaviše, smorio sam se zbog izuzetno slabe prođe kod žirija. Ali 3. na televotingu, wtf? :D
Poljska ima jednu od najvecih dijaspora u Evropi, a te godine su se bas mobilizovali da glasaju za Szpaka i odatle taj sok rezultat na tele.

Nemam nista protiv njih, ali kako sam se navikao na ESC bez Turske tako sam se navikao i na ESC bez BiH.

Back