ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Top 27:
  1. :nl: Burning daylight
  2. :lt: Stay
  3. :fi: Cha cha cha
  4. :es: Eaea
  5. :it: Due vite
  6. :cy: Break a broken heart
  7. :is: Power
  8. :hr: Mama ŠČ!
  9. :lv: Aija
  10. :cz: My sister's crown
  11. :md: Soarele si luna
  12. :si: Carpe diem
  13. :no: Queen of kings
  14. :ua: Heart of steel
  15. :de: Blood and glitter
  16. :fr: Evidemment
  17. :au: Promise
  18. :dk: Breaking my heart
  19. :rs: Samo mi se spava
  20. :sm: Like an animal
  21. :mt: Dance (Our own party)
  22. :ee: Bridges
  23. :pl: Solo
  24. :ie: We are one
  25. :ro: D.G.T.
  26. :al: Duje
  27. :be: Because of you

• Like
Reactions: Mrm
Samo da javim svima koji su odusevljeni sto je Luka pobedio, Moldavija na svakom klipu na yt my top 27 ispred Srbije. Toliko o tome. Cestitam 12 mesto u polufinalu lepo ja kazem :ROFLMAO:

Moj top 10:

Screenshot-20230305-105840-My-Eurovision-Scoreboard.jpg

Moj top:
1. :fi:
2. :lv:
3.:si:
4. :es:
5.:no:
6.:cz:
7.:md:
8.:fr:
9.:is:
10.:nl:
11.:al:
12.:it:
13.:be:
14.:cy:
15.:mt:
16. :au:
17.:ee:
18.:rs:
19.:ie:
20.:ro:
21.:lt:
22.:dk:
23.:de:
24.:pl:
25.:ua:
26.:sm:
27.:hr:

Samo da javim svima koji su odusevljeni sto je Luka pobedio, Moldavija na svakom klipu na yt my top 27 ispred Srbije. Toliko o tome. Cestitam 12 mesto u polufinalu lepo ja kazem :ROFLMAO:
Kakve to veze ima? To nema nikakav uticaj... i pritom nisu sve pesme lako svarljive. Ni Konstrakta se nije dobro kotirala na tim yt topovima.
Besmisleno je da ja branim Luku jer mi je pesma užas i možda Luka zaista neće proći dobro na Evroviziji, ali to sada ne možemo da znamo. A pogotovo ne na osnovu yt top lista ili kladionica.

Kakve to veze ima? To nema nikakav uticaj... i pritom nisu sve pesme lako svarljive. Ni Konstrakta se nije dobro kotirala na tim yt topovima.
Besmisleno je da ja branim Luku jer mi je pesma užas i možda Luka zaista neće proći dobro na Evroviziji, ali to sada ne možemo da znamo. A pogotovo ne na osnovu yt top lista ili kladionica.
U kontekstu toga da yt topove prave esc fanovi( glasaci) a ove godine samo publika glasa u pf, vrlo je relevantno kad te u vise takvih klipova stave iza npr Moldavije koja je s tobom u polufinalu.

Nebitno je zato što je to procentualno mali broj ljudi, svake godine iste osobe prave te topove. A i mišljenje o pesmi može drastično promeniti posle nastupa na Evroviziji.

Sa tim topovima ista priča svake godine. #dosadnamijetapričamajo. By the way, ja sam bacio pogled na nekoliko i svugde smo bili u top 10.

Back