Da…Imali bi 8 poena od mene u prvom pf i prošli bi u finaleI tako bi Holandija sigurno prošla![]()
Nikada ne bi pogodio kako sam glasao u finalu hehe, sada sam za finale dosta izmenio glasanje, malo više taktički, što bi stara lija Neda Ukraden rekla za finale sam malo promešao karte hehehPoslato...
Pa skoro isto traje, nepuna četiri dana, a glasanje u finalu je i bitnije, dok se većina finalista ionako pogodi. Drugi razlog je ovaj što je Ro97 spomenuo, vikend je i taman pred početak proba.A zašto glasanje za finale traje duže nego za pf?![]()
Doslovno nikad neću skontati pravila bilo kakvih glasanja ili FSC na ovom forumu. IQ šumska jagodica![]()
Nema šanse da nisi dao 12 Mami ŠČ!Nikada ne bi pogodio kako sam glasao u finalu hehe, sada sam za finale dosta izmenio glasanje, malo više taktički, što bi stara lija Neda Ukraden rekla za finale sam malo promešao karte heheh![]()
![]()
![]()
![]()
Da li će opet jedan finalista dobiti poene samo od mene?!Imate još nešto manje od 2 dana za glasanje u finalu! Svi finalisti su već dobili poene. Bravo!![]()
Nijedna pesma nije dobila poene od svkih glasača. Polako ulazimo u završnicu uzbudljivog glasanja. Samo je jedan pobednik, a 26 je kandidata![]()