ESC 2023: Izbor foruma za najbolju pesmu

Propustio sam glasanje iako sam video privatnu poruku, zato što nisam znao kako se glasa. RIP za Holandiju 😭

Doslovno nikad neću skontati pravila bilo kakvih glasanja ili FSC na ovom forumu. IQ šumska jagodica 🍓

Da finalna priredba bude u prime timeu u subotu 21:00, kad ćemo svi bit zakovani za svoje kauče i pratit

Poslato...
Nikada ne bi pogodio kako sam glasao u finalu hehe, sada sam za finale dosta izmenio glasanje, malo više taktički, što bi stara lija Neda Ukraden rekla za finale sam malo promešao karte heheh :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

A zašto glasanje za finale traje duže nego za pf?:unsure:
Pa skoro isto traje, nepuna četiri dana, a glasanje u finalu je i bitnije, dok se većina finalista ionako pogodi. Drugi razlog je ovaj što je Ro97 spomenuo, vikend je i taman pred početak proba.

Propustio sam glasanje u pf ali ništa ne bih promijenio, moji poeni za Grčku i Izrael ih ne bi pogurali u finale tako da to je što je. U suštini, samo mi Grčka iz top 10 nije u finalu ovde

Endrega samo nešto plače, reakcija na svakog finalistu mu plačući smajli

Doslovno nikad neću skontati pravila bilo kakvih glasanja ili FSC na ovom forumu. IQ šumska jagodica 🍓

Confused Thinking GIF

Nikada ne bi pogodio kako sam glasao u finalu hehe, sada sam za finale dosta izmenio glasanje, malo više taktički, što bi stara lija Neda Ukraden rekla za finale sam malo promešao karte heheh :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Nema šanse da nisi dao 12 Mami ŠČ! :eek:

Pa krivo je čoveku, ne dopada mu se nijedan finalista logično.

Dobro Mrme, jesam glasao taktički, ali ne u tom smislu baš, već u obrnutom ako me razumeš..

Imate još nešto manje od 2 dana za glasanje u finalu! Svi finalisti su već dobili poene. Bravo! ⭐
Nijedna pesma nije dobila poene od svih glasača. Polako ulazimo u završnicu uzbudljivog glasanja. Samo je jedan pobednik, a 26 je kandidata 🥁

Imate još nešto manje od 2 dana za glasanje u finalu! Svi finalisti su već dobili poene. Bravo! ⭐
Nijedna pesma nije dobila poene od svkih glasača. Polako ulazimo u završnicu uzbudljivog glasanja. Samo je jedan pobednik, a 26 je kandidata 🥁
Da li će opet jedan finalista dobiti poene samo od mene?! 🤭🤭

Neće. Ti si glasao samo za velike favorite :D

• Love
Reactions: Mrm
Jedva čekam da Mrm vidi odnosno sazna kako sam glasao, biće oduševljen ahahah :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Podsećam vas da glasanje traje sutra do 18 časova. Glasajte i dalje i odlučite ko će biti forumski favorit ove godine!
Stalno dolazi do tumbanja, i neke pesme koje su glatko prošle u finale, sada su na samom začelju, a neke koje su jedva prošle sada teže levoj strani tabele. Imate dovoljno vremena da sve to promenite :D

Back