ESC 2023: Izbor foruma za najbolju pesmu

a neke koje su jedva prošle sada teže levoj strani tabele. Imate dovoljno vremena da sve to promenite :D
Nešto se sprema! :love:

06e5d1b895041a6922b67fac3fae2a8b02808d60.gifv

Sigurno si ti Mrme ispravio veliku nepravdu i pokajao se jer si dao 0 poena grupi Let 3 iz Rijeke i sada si im dao logično 12 poena i zato če sigurno oni biti na levoj strani tabele zahvaljujući tebi, a Loreen pobediti zahvaljujući tebi.

• Haha
Reactions: Mrm
Dobiveni smo za rezultate šro čekamo, sad još samo da dočekamo minute.

Neka show počneee!
Ijaaao sada kada krenu da pljušte dvanaesticee iz svake zemlje za Let 3 biće ludooo!!!
Idemooo!
Do duše, Miloš baš voli da nas drži u neizvesnosti, prvo bilo najavljeno u 21:30h pre nekoliko dana, na kraju teek 23h, možda pomeri za tačno u ponoć u poslednji čas hehe

Za nekog sigurno ima.
Ako nema makar za nekoga normalnog, napusti objekat!
Iskreno nisam uopšte napet, ako krenu kola da idu nizbrdo, odmah se zna da je sve to namešteno, to je sve zavera protiv pravih pobednika Evrovzije 2023. godine, osećam da će sve biti nepravednoo!
Samo da na pravoj Evrovziji bude prvi put pošteno i da krunu dobije onaj ko treba, a zna se ko treba..

Dao sam bodove samo jednoj pjesmi iz drugog polufinalu,6 iz prvog i 3 direktnim finalistima.

Ako nema makar za nekoga normalnog, napusti objekat!
Iskreno nisam uopšte napet, ako krenu kola da idu nizbrdo, odmah se zna da je sve to namešteno, to je sve zavera protiv pravih pobednika Evrovzije 2023. godine, osećam da će sve biti nepravednoo!
Samo da na pravoj Evrovziji bude prvi put pošteno i da krunu dobije onaj ko treba, a zna se ko treba..
Udahni duboko i uzmi jedan bromazepam, bice ti lakse :love:

Za Blanku se glasa da u tom užasnom horor polufinalu prodje dalje u finale, posle u finalu ko je šiša realno..
I ovo za finale sam joj sredio preko veze svojim lobiranjem stalnim i svakodnevnim, dosta je od menee valaa, treba ona meni da plati za toliku promociju ovdee, da joj mene nije bilo, šipaak bi ona finale videla na ovom forumu, nekaa ćuti tamo i neka peva..

• Angry
Reactions: Mrm
Back