ESC 2023 - Spasi svog favorita

Miloše da li postoji mogućnost da se dobije i zvučno obaveštenje kad nas neko taguje tj. je l' može tako nešto da se napravi? :giggle:
Trenutno ne. Jedino da isključiš sve druge notifikacije sa foruma, samo štikliraš "Mentions you in a message", i da isključiš druge notifikacije na telefonu, pa samo tagovi sa foruma da ti stižu pa da znaš da je odatle, a možeš staviti custom audio, npr. da jaukne KARLYBITCH :ROFLMAO:

Ili recimo personalizovane - od različitih forumaša... da podesimo sami. Šta li bi dodo stavio kad ga Mrm taguje... :ROFLMAO:

Moj dodo, jedva čekam da gledamo Sanremo 2024. ❤️😌

Prezirem Poljsku, ali ljudi je barem spašavaju jer vole pjesmu, za razliku od Danske, ajde napolje više!
Cinque servira dobru muziku na FSC-u, a ovde spašava Bejbu, čist trol!!! :eek:

Sad se nadam da će se pojaviti neka dobra osoba lošeg muzičkog ukusa da presudi, pa da u narednom krugu spasim pesmu koja mi leži na srcu. :D

Javljaju mi se flešbekovi od tvog praćenja Una Voce per San Marino...

• Wow
Reactions: Mrm

Sad se nadam da će se pojaviti neka dobra osoba lošeg muzičkog ukusa da presudi, pa da u narednom krugu spasim pesmu koja mi leži na srcu. :D
Žrtvovao sam glas za Jermeniju da bi Italija opstala, valjda se to računa.

A pricekaj malo, mozda se neko drugi pojavi za tu, pa ti mozes spasiti svoj back up

Ali Mala juče nakon što je spasila neku pesmu, a izbačenu stavila na poslednje mesto ispod San Marina, i objašnjeno joj, ona opet sa nekom drugom isto :ROFLMAO:

miljana-kulic.gif
Nije tako bilo, juce sam bila u haosu, neplanski sam se nakacila na forum, videla da treba spasavanje i previdela postavku redosleda. Spasavam tek 3. (juce) i 4.put (danas). Ne budite strogi.
Tek se ucim, ja sam mala. 🥰

Pa ostali su eventualno još zeleni i Tinte, ako žele da spašavaju nekoga.

Back