Pa dosta forumaša ja čačkam, tebe neću puno da mi se ne nakačiš na grbačuPa vi imate na tone glupiranja, pa vam to niko ne prebacuje. Cccc...![]()
Ne brini. Ima da si cuvamo leđa. Ok?Pa dosta forumaša ja čačkam, tebe neću puno da mi se ne nakačiš na grbaču
Trenutno ne. Jedino da isključiš sve druge notifikacije sa foruma, samo štikliraš "Mentions you in a message", i da isključiš druge notifikacije na telefonu, pa samo tagovi sa foruma da ti stižu pa da znaš da je odatle, a možeš staviti custom audio, npr. da jaukne KARLYBITCHMiloše da li postoji mogućnost da se dobije i zvučno obaveštenje kad nas neko taguje tj. je l' može tako nešto da se napravi?![]()
Ili ''JELENA!!!'' Milice Dugalić iz Zadrugenpr. da jaukne KARLYBITCH![]()
Cinque servira dobru muziku na FSC-u, a ovde spašava Bejbu, čist trol!!!Prezirem Poljsku, ali ljudi je barem spašavaju jer vole pjesmu, za razliku od Danske, ajde napolje više!
Žrtvovao sam glas za Jermeniju da bi Italija opstala, valjda se to računa.Cinque servira dobru muziku na FSC-u, a ovde spašava Bejbu, čist trol!!!
Sad se nadam da će se pojaviti neka dobra osoba lošeg muzičkog ukusa da presudi, pa da u narednom krugu spasim pesmu koja mi leži na srcu.![]()
U znak zahvalnosti, teška srca ti prepuštam svoju kartu za Sanremo 2024, Mrm je sve već organizovao.Žrtvovao sam glas za Jermeniju da bi Italija opstala, valjda se to računa.
Meni se samo ide u Milano da gledam predivnu arrhitekturu i idem na žurku neku.U znak zahvalnosti, teška srca ti prepuštam svoju kartu za Sanremo 2024, Mrm je sve već organizovao.![]()
Cinque servira dobru muziku na FSC-u, a ovde spašava Bejbu, čist trol!!!![]()
Sad se nadam da će se pojaviti neka dobra osoba lošeg muzičkog ukusa da presudi, pa da u narednom krugu spasim pesmu koja mi leži na srcu.![]()
Nije tako bilo, juce sam bila u haosu, neplanski sam se nakacila na forum, videla da treba spasavanje i previdela postavku redosleda. Spasavam tek 3. (juce) i 4.put (danas). Ne budite strogi.Ali Mala juče nakon što je spasila neku pesmu, a izbačenu stavila na poslednje mesto ispod San Marina, i objašnjeno joj, ona opet sa nekom drugom isto
![]()