ESC 2023 - Spasi svog favorita

Sve je ok, svi imaju pravo spasavanja ako imaju 10 napisanih postova i registrovani su pre početka igre.

Mi moramo sačekati potvrdu da li je glasanje validno

Nodding Yes GIF by Walter Mercado
to je jedino razumno rešenje u ovoj situaciji prestupa (y)

Ako mislite da je neko nju zvao, pa gomila vas je jedne druge pozivala i tako smo i došli tu gde smo sada.

Ako mislite da je neko nju zvao, pa gomila vas je jedne druge pozivala i tako smo i došli tu gde smo sada.
napisala je "Brunette - Future", a "lover" je ostalo u delu za UGROŽENE

Koliko ja znam, pevačica Brunette nema pesmu pod nazivom "Future"

napisala je "Brunette - Future", a "lover" je ostalo u delu za UGROŽENE

Koliko ja znam, pevačica Brunette nema pesmu pod nazivom "Future"
Jel se ti pakuješ za Kačanik ili drobiš ovde? 😌

Pa ispravljen je, pri čemu nije bilo gužve kao oko ponoći, niti još uvek ima, a dosta vremena je prošlo od tada.

Pa ispravljen je, pri čemu nije bilo gužve kao oko ponoći, niti još uvek ima, a dosta vremena je prošlo od tada.
rečeno je da je jedno od pravila kako ispravljanje postova nije dozvoljeno poslednji dan

@Pokahontas Da, ako bitno utiče na tok igre, a kako je sve sređeno pre više od 20 minuta, a da u međuvremenu niko nije pokušao da spasava, nema ničeg što bi promenilo tok igre.

@Leo Cezar

Ako želiš da vratiš dostojanstvo i kredibilitet ovom forumu, kao što je to slučaj sa FSC-om, znaš šta ti je činiti.. 😌

Tužilac je podigao optužnicu, mislim da ipak treba da sačekamo do jutra kako bi se ovaj pravni spor rešio

Back