ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Jaoj te vaše teorije zavere su više smešne... Ako smatrate takmičenje nameštenim i ne znam ti ja šta, nemojte ga ni pratiti... Žao mi je Hrvatske, imali su najbolju priliku do sada (meni pesma lično nije legla) ali ko god drugi da je pobedio sem Hrvatske vi bi isto pričali kao i sada...

Jaoj te vaše teorije zavere su više smešne... Ako smatrate takmičenje nameštenim i ne znam ti ja šta, nemojte ga ni pratiti... Žao mi je Hrvatske, imali su najbolju priliku do sada (meni pesma lično nije legla) ali ko god drugi da je pobedio sem Hrvatske vi bi ste isto pričali kao i sada...
Bravo! 👍🏻

Iskreno voleo da EBU zadesi karma Holandije, i da sledece godine nemaju dovoljno drzava ni finale da odrze…kriminalna banda

Jaoj te vaše teorije zavere su više smešne... Ako smatrate takmičenje nameštenim i ne znam ti ja šta, nemojte ga ni pratiti... Žao mi je Hrvatske, imali su najbolju priliku do sada (meni pesma lično nije legla) ali ko god drugi da je pobedio sem Hrvatske vi bi isto pričali kao i sada...
Cekaj, jel ti stvarno mislis da glasanje zirija nije zavera? Pa na pze je bila zavera realno, a kamoli na Esc.😂

Kladionice u 23.30, nakon Lazanjinog nastupa.

Screenshot-20240511-232632-Samsung-Internet-2.jpg

I na kraju Nemačka 12.mesto iznad UK, Finske, Španije i Austrije, koji završiše na kraju gore nego mi.

Mogu samo da kazem, da mi je jako zao sto Hrvatska nije pobedila! Zaplakao sam! 🥲
Cak i da je Francuska dobila, bilo bi mi draze, ne kazem da je Svajcarska los pobednik, ali malo su preterali sa pumpanjem 12 za Svajcarsku!
Svaka cast za srpski ziri, izuzetno mi je drago sto smo dali Litvaniji 7 poena!
Ocekivao sam vise od HR zirija za Srbiju i od SLO za HR!
Svakako sam zadovoljan plasmanom Teye i veoma sam ponosan na nju! Lila ramondaaa, lila ramondaaaa! 🌸🫶🏻❤️

Jaoj te vaše teorije zavere su više smešne... Ako smatrate takmičenje nameštenim i ne znam ti ja šta, nemojte ga ni pratiti... Žao mi je Hrvatske, imali su najbolju priliku do sada (meni pesma lično nije legla) ali ko god drugi da je pobedio sem Hrvatske vi bi ste isto pričali kao i sada...
Mislim da mašiš suštinu.
Nebitna je Hrvatska, ni ja nisam neki veliki fan pesme. Poenta je da drugu godinu zaredom žiri vrlo programirano puni jednu pesmu sa dvanaesticama kako bi se dovoljno odmakla od drugoplasirane. A pritom nije da je baš toliko bolja od konkurencije.
Što se mene tiče, mogao je Lazanja da bude i npr. 6. ili 7. kod žirija, ali da i pored toga ne postoji ovolika razlika između prvoplasiranog i ostalih.

Cekaj, jel ti stvarno mislis da glasanje zirija nije zavera? Pa na pze je bila zavera realno, a kamoli na Esc.😂
Ja samo znam da sam ja pobednikom prezadovoljan... Da li bi vam bilo draže da je Izrael pobedio kao drugoplasirani od publike?!

EBU bas kalkulise. Verovatno mu se vise svidjala Svajcarska, zbog same zemlje, dobre produkcije, visokog standarda. Mozda je previse sumnjao kako bi HRT organizovao ESC. I zato se opredelio za Svicu.

Mislim da mašiš suštinu.
Nebitna je Hrvatska, ni ja nisam neki veliki fan pesme. Poenta je da drugu godinu zaredom žiri vrlo programirano puni jednu pesmu sa dvanaesticama kako bi se dovoljno odmakla od drugoplasirane. A pritom nije da je baš toliko bolja od konkurencije.
Što se mene tiče, mogao je Lazanja da bude i npr. 6. ili 7. kod žirija, ali da i pored toga ne postoji ovolika razlika između prvoplasiranog i ostalih.
A zašto je onda žiri odabrao baš Švajcarsku a ne Francusku na primer??

Da je DBreskvica otisla, Srbija bi popila diskvalifikaciju jos krajem marta.
Ma ne pricam ja o Breskvici, nego o ziriju koji realno glasa tako kako glasa. Meni je njihove glasanje na pze bilo odlicno, ali to ne znaci da je regularno.

Back