ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

I ja sam već drugu godinu zaredom zadovoljniji odlukom žirija nego publike i to je tako... (Nije mi Lorin bila favorit, niti u prvih 5 ali svakako bolji pobednik nego Karija)

Problem je sto ovde ljudi kada im odgovara pobednik ok je sto je namesteno! A kada je pobednik neko ko nije po njihovom ukusu onda nije uredu daj saberite se vise! Nemo je bio odlican!

Počinjem da se slažem sa Omikronom, a to je da treba da se povučemo, zajedno sa Hrvatskom i Slovenijom, pa neka evrovizija bude zapadno takmičenje, dovoljno su nam mazali oči.
Ma gde bre sada kada ide Picy, ona ima neke veze sa Svajcarskom, ako se ne varam? 🤭

Po ovome bi trebalo da je naš žiri Holandiji dao 5 poena (Ukrajina je rangirana kao 11. a dobila 1 poen)

Ma gde bre sada kada ide Picy, ona ima neke veze sa Svajcarskom, ako se ne varam? 🤭
Možda završi ko Marina Satti, uglavnom verovatno bi dobijala razna pogrdna imena, isto kao Hurricane onomad, s obzirom da je i dalje sa ovog podneblja.

Ja bukvalno nisam procitao ovde da neko ima nesto protiv Nemove pobede, meni je on jos od polufinala odavao utisak pobednika sto se moze i procitati u mojim komentarima nakon polufinala. Ovde su ljudi nezadovoljni na koji nacin se koristi ziri za glasanje, tako da nema potrebe niko da se sabere sto se tice pobednika.

Last edited:
Mene zanima koji smo mi bili ukrajinskom ziriju? Jel nas opet stavili na samo dno? Jel moze neko da mi kaze?

Back