ESC 2025 – Bazel, Švajcarska: opšte, arena, grafika, scena

Mislim da je Kipar jedini koji je samo jednom prikazan pri proglašavanju, a da nije prošao.A svi koji su prošli su prikazani pri proglašavanju prvih 5 finalista.

San Marino ionako nema televoting. Čudi da je u Holandiji zakazalo telefonsko glasanje....

Da, za SM i Azer mi nije čudno, ali za Holandiju me iznenadilo. Izgleda da su baš bojkotovali

Sad kad je Portugal dobio tri dvanaestice od njih 😂 plus ponesto od Spanije i Svajcarske, lagano finale

Ne bi me iznenadilo uopšte 😀
Baš me zanimaju rezultati polufinala, prije svega zbog toga, a i da vidim kako je izgledao top 3

Sigurno je Portugal dobio top 3 poene od tog žirija, i vrlo verovatno ušao kao 10.

KAJ tek treci po broju pregleda, a i Albanija im dise za vratom. Poljska neprikosnovena, Espresso Machiato drugi
U drugom polufinalu, koliko god da Austrija djeluje moćno, mislim da nema ko da osvoji baš ogroman broj tvt bodova (osim znatekoga), tako da mislim da će tvt top 2 da nagura 280+ ako ne i 300

U drugom polufinalu, koliko god da Austrija djeluje moćno, mislim da nema ko da osvoji baš ogroman broj tvt bodova (osim znatekoga), tako da mislim da će tvt top 2 da nagura 280+ ako ne i 300
A Erikica?

Iskreno me raduje što je EBU konačno spreman da razmisli i razgovora sa drugim javnim servisima u budućem učešću Izraela, nadam se da nisu samo prazna obećanja. Smoriću se ko pacov kad osvoje televote u subotu.

Back