ESC 2025 – Bazel, Švajcarska: opšte, arena, grafika, scena

Tako je uvijek sa bilo kojim gradom. Trenutno su dostupna samo tri hotela na Bookingu za Beč tokom evrovizijske sedmice koji imaju doručak i večeru uključene.

Dobro, nije nužno večera da bude uključena, pa mi doručak. Pojede se već nešto, ali ako je ok cena smeštaja sa doručkom u odnosu na onu bez, onda je ok.

Ovi hoteli su inače preskupi, niko ne ide u smeštaj u prvi becirk, samo buržoazija.

Apartmani po Beču imaju uglavnom pristupačne cene i lepo su sređeni, i ako vam nije problem da se sami organizujete za hranu, dosta uštedite. Toliko puta sam bio u Beču da me čak ni ESC organizacija ne privlači toliko da se vratim tamo ponovo. :LOL:

Uh, želeo bih da verujem da će nam Beč ponovo biti taličan baš kao i prošli put nakon katastrofa rezultata i povlačenja, ali doslovno ništa u vezi sa našim učešćem trenutno mi nema bilo kakav obris optimizma - ni to ko se javlja ni konkurs, ni šta prolazi komisiju, a kad na hronične boljke dodamo i političke smene i aktuelnu situaciju, stvar je još mračnija.

Back